Sa ei ole sisse loginud.
Jah, neil kümnel vanemal ja kogenenumal sellil ei ole tõesti muud midagi teha, kui päevas kümneid pilte läbi vaadata ja nende kohta veel midagi asjalikku ka kirja panna..
sven k - näita alustuseks seda tagasilükatud pilti ka.
Eemal
Toomas Ili kirjutas:
Jah, neil kümnel vanemal ja kogenenumal sellil ei ole tõesti muud midagi teha, kui päevas kümneid pilte läbi vaadata ja nende kohta veel midagi asjalikku ka kirja panna..
Kui eelnevalt häälestada sellele, et "niikuinii ei lähe läbi", "kust me küll need inimesed leiame" ja "kes see ikka viitsib algajate pilte vaadata" siis on kindel, et idee on määratud läbikukkumisele. Mõistlikum oleks häälestada end tulemusele ning leida võimalusi, KUIDAS selleni jõuda, mitte otsida vabandusi, miks mingit asja teha ei saa. Sest alati on maa külmanud, kärss kärnas, jänkupojad lollid ja kogenud kasutajad hõivatud.
Eemal
Jaak Põder kirjutas:
Juba eelmine kord mairo22 saaga ajal oli meil adminnidega jutuks, et foorumis Looduspildi kõige karmimat kriitikat ja kõige radikaalsemaid muudatusettepanekuid teevad vennad, kes Looduspilti oma esimese/teise pildi laadisid ja see/need tagasi lükati. Neil pole aimugi ei Looduspildi reeglitest ega siinsetest vaikimisi kokkulepetest, sest nad ei ole viitsinud/jõudnud/tahtnud nendega tutvuda.
Kuna tundub, et selline kritiseerimine on jätkuv trend, siis alates tänasest hakkab kehtima foorumis selline adminnide poolt heakskiidu saanud reegel: foorumis tehtav Looduspildi kui saidi kriitika ja muudatusettepanekud on aktsepteeritavad alates auastmest 'vanasokk'. Erandina loetakse 'vanasokuks' ka foorumis tihti nähtavaid inimesi, kel Looduspildis pilte ei ole. 'Jänkupoeg'-adel saidi kriitika ja muudatusettepanekute õigust foorumis ei ole, kui on midagi öelda, saab seda teha meeskond ät looduspilt punkt ee. Selle reegli vastu eksinud saavad ette hoiatamata bänni, sest nagu aeg on näidanud, ei vii selliste teemade avalikud arutelud mitte kusagile.
Sven k, selline postitus oli ca 10-15 postitust sinu esimesest postitusest eespool. Võta seda hoiatusena.
Eemal
Lp Härra Jaak Põder. Reeglite tundmises, mis on siin kõigile esitletud( http://www.looduspilt.ee/?page=reeglid ), võin ma tänase seisuga sinuga võistelda, kui sa seda soovid.
Sinu kirjeldatud vaikimisi kokkulepetest ei ole mul, ega tõenäolielt ka teistel uutel kasutajatel mingit aimu. Mis on need vaikimisi kokkulepped? ja kus saab nendega tutvuda?
Palun võta seda postitust isiklikult(st suunatud kui otsustajale), ja võta seda ku infopäringut vaikimisi kokkulepete kohta millega mul ei ole õnnestunud end kurssi viia siin avalikustatud info põhjal.
Ootan asjalikku ja informatiivset vastust.
Ja et oleks siililegi selge, olen teatavaks võtnud Hr Põdra poolt eelmises postituses kehtestatud reeglid ning minu postitus ei sisalda kriitikat saidi kohta ega muudatusettepanekuid.
Eemal
Kui ootad asjalikku ja informatiivset vastust, siis on korduvalt eelpool soovitatud tagasilükatud pilt siia postitada. Niimoodi huupi pakkudes oodatud infot ei tulegi.
Eemal
Huvitav Sven, kas Su eesmärgiks on jagelda või hoopis pildistamisega tegelda?
Teiseks tahaks teada, kas tagasilükatud pildi pealkirjaga "Varajane hommikutund" võtad omaks? Su kaudsed toodangu iseloomustused (pask; suure formaadiga jäi väga mõnus "maaila ääre peal fiiling" vm) viitavad mingil määral maastikuvaatele.
Eemal
sven k kirjutas:
......Sinu kirjeldatud vaikimisi kokkulepetest ei ole mul, ega tõenäolielt ka teistel uutel kasutajatel mingit aimu. Mis on need vaikimisi kokkulepped? ja kus saab nendega tutvuda?
......
Vaikimisi kokkulepetega saab tuttvuda, kui viibida piisavalt kaua siin saidil. Piisavalt on suhteline aeg ja sõltub isikust.
Eemal
Jan, Arno ja Teised, asi ei ole üheski konkreetses lubatud või keelatud pildis, vaid süsteemis. Tahaks selgust saada.
Arno, kuigi eneseväljendus sõna pask läbi võib mõne jaoks liialt robuste tunduda, siis sellegipoolest iseloomustab see hästi Sven Z suhtumist kontekstis, mida ma väga täpselt kirjeldasin. Või oskab keegi seletada, miks tembeldab Sven Z tagasilükatud pildi autorid loodusfotost mitte-huvituvateks inimesteks.
Muidugi ei ole mu eesmärgiks jageleda, aga kuna mul tekkis ridamisi küsimusi siis üritasin siit vastuse saada, kahjuks on see tekitanud rohkem ebakõlasid ja korratust kui kasu. Ainuke tulemus, et sõnavabadus keelati ära ja võim on veel rohkem tsentraliseeritud:D
Kui see kellegile südamerahu pakub, siis "Varajane hommikutund" ei ole minu oma.
Ja et oleks siililegi selge, olen teatavaks võtnud Hr Põdra poolt värskelt kehtestatud reeglid ning minu postitus ei sisalda kriitikat saidi kohta ega muudatusettepanekuid.
Eemal
Njah ikka revolutsioonilises meeleolus.
Kuna millegipärast eeldan, et tagasilükatud pilt on maastikukategoorias, siis pakkusin ühe neist välja. Südamerahu see mul ei võta ega anna, kui väljapakutu on kellegi teise oma. Kui pole riiklik saladus, siis võiksid pealkirja mainida. Linki pildile ei kiirusta ju pakkuma.
Muideks mõne jaoks olla siia pildi üles saamine prestii˛i küsimus. Tee nüüd iga uue saidiliikme eesmärk kohvipaksu pealt selgeks. Eriti kui see esimese pildi tagasilükkamise järel pikalt sõna võtma hakkab.
Eemal
Kloun on surnud! Elagu kloun! Järgmise korrani
Eemal
Alguses tundus, et ma kohe PEAN siia pildi üles saama. Eriti just selle pärast, et Remo rebastele ja Sveni sigadele viis panna :D
Nüüd tundub, et looduspilt on teisejärguline, oluline on värske õhk, linnulaul, elamus jms.
Küll need prioriteedid paika lähevad.
Eemal
"Pean pildi Looduspilt.ee-sse üles saama muidu suren "
Eemal
Tere
mu 2 esimest pilti saadeti samuti tagasi, ausalt öeldes olen selle otsusega rahul. Ega pildid ei olnudki tagantjärel mõeldes sellised mida teistele näidata oleks olnud suur soov. Erilist sisu ega tegu-nägu ei olnud neis. Kaamera saadud ca 2 nädalat tagasi ja objektiiv samal päeval millal need pildid klõpsisin.
Vastuse kribasin aga selle pärast, et otsides foorumist põhjusi ( e.maili ei taibanud vaadata esmalt) miks mu pilte ei avalikustata ning sattusin selle teema peale... 7 lehekülge pikka ja lohisevat juttu. Miks ei saada aru, et kui pilt on tagasi lükatud siis ei ole ta nii hea nagu võiks olla. Ma saan sellest väga hästi aru ja ei nurise:) Eks järgmised pildid teen paremad ja juba "mõttega".
Eemal
olen üritanud mõned korrad mõne pildi panna. asi selles, et ei ole üles läinud. Ei ole galeriis, ei ole uutes piltides, ei ole ka autentimise ootel piltides, samuti ei ole ka teadet, et tagasi lükatud mingil põhjusel. Ei saa nagu hästi aru milles viga. ega nad nii kehvad ka ei ole, et isegi teadet ei ole mõtet saata, justnagu tühja kohta lähels, või ei läheks kuhugi
Eemal
E-maili aadress on ikka õige? Või pildi suurus (<600pix pikem külg & <150kB maht)
Eemal