Sa ei ole sisse loginud.
Kui hoolikalt vaatada ta küüniseid, siis seal on värv natukene imelik .
Eemal
Pigem on rähn PS-is selekteeritud ja siis heledamaks keeratud ja kollast maha võetud?
Eemal
LP-s tundub üleval olevat tuunimata pilt ja autor on LAF-iks pildi kobedamaks sättinud.
Eemal
Kui taoline moondumine oli ka võistlusfotol, kui mutte muud, siis kindlasti said antud pildi näitel tulevased osalejad LAF zhürii tõlgenduse sättele "[l]ubatud on elementaarne heleduse, kontrasti ja värvi korrektsioon ning teravustamine. Piltidel ei ole lubatud elementide juurde lisamine või nende eemaldamine, va tolmuplekkide eemaldamine. Lubatud on digitaalselt kokku kleebitud panoraamid ning piltide dünaamilise ulatuse tõstmine (HDR=high dynamic range). Piltide töötlemisel tuleks meeles pidada head tava ja nähtu võimalikult tõepärast ning loomulikku esitust."
Eemal
Ma esimese hooga ei usu, et rähn sinna kleebitud on, kuigi välistada seda enne originaali nägemist muidugi ei saa. On mis on - mind närib palju rohkem küsimus, et kuidas zhürii (või miks mitte ka Loodusesõbra toimetaja) sellist töötlust prügikasti ei saatnud?
Eemal
Züriil on õigus kahtluste korral küsida autorilt originaalpilti. Seda õigust käesoleval aastal näiteks antud rähnipildi osas kasutati ja vaadati üle ka kaamerast tulnud fail.
Eemal
ja vaatamata sellele, et seda pilti l2hedalt vaadati, leiti see olevathea ja sobilik, koos kõigi oma töötlusjälgedega?
Eemal
pole kaua foorumisse sattunud, täna on põhjust midagi kirjutada.
kehv lugu jah nende rähnidega. originaalfoto on alasäris ja kuna lafil oli heleduse/tumeduse reguleerimine lubatud siis sai pilti heledamaks keeratud, oksa muust pildist vähem. töötlusel jäi see varvaste osa kuidagi kahe silma vahele, täitsa jama värk ju. rähn ei ole sinna kleebitud, ˛üriile sai originaalfail ka saadetud.
Eemal
Huvitav, et 2011 võistluse osas on vaikus. Või kas keegi teab midagi?
Eemal
Kohe kuulutatakse välja.
Eemal
Jah, ma kuulsin täna samuti, et see asi surnud ei ole. Vähemalt mõned peamised sponsorid arvasid nii.
Eemal
Eemal
Kas ma saan õigesti aru, et sellel konkursil on ette antud ainult pikem külg: mitte vähem, kui 2000px ja mitte rohkem kui 6000px, samas suhet lühema küljega etteantud ei ole? Varem või kusagil mujal konkursil vist anti suhe ka ette ja siis tuli pallastina taevast või maad demonstreerida..
Eemal