Sa ei ole sisse loginud.
Eemal
Head pole siin miskit, ükski pilt pole piisavalt terav, ilmselt seebikaga lititud, kuigi seebiga annab kah paremini teha.
Ilmselt on see nigula karu, kes nn" metsikult "üles kasvanud ja nüüd inimese juurest söögipoolist püüab leida.
Kuigi Nigula omadel pidi olema märgis kõrvas mida siin pildi peal ei märganud.
Eemal
materjali on olnud, ent seda pole jah kahjuks suudetud realiseerida. samas teema ikka see, et kui see on selline poolkodune elukas, siis pole ka pilt eriti enda jaoks sellist väärtusega, kui see pilt, mis on reaalselt keset võpsa tehtud.
Eemal
Nõus Markoga, sellise looma pildistamine hingele ei anna küll mitte kui midagist.
Pigem annad ära midagi oma seest, mida enam nii lihtsalt tagasi ei saa.
Eemal
Esmalt, kui Hiinas Davidi hive pildistad, siis kas pead enne hirve sugupuu kindlaks tegema, et teada saada, kas ta nüüd tuli Tallinna loomaaiast ja sealt tulenevalt kas on ikka täisväärtuslik pilt? Teisalt, nagu poolveeline ütles, ka mina mingit märgistust ei märganud. Ja kardan, et kõik Pärnumaa ja lähistel olevad karud siiski ei ole 'kodustatud'. Kolmandaks, vaadates piknikukohtades keskmise toidujäänuste hulka, mis maha jäetakse, ma imestan, et selliseid kaadreid tihedamini ei teki.
Eemal
Ilmselt meil liig vähe karu, et selliseid pilte vähe on, ja eks see tunnetus ole igaühel erinev.
Eemal
Karu pole küll palju, kuid Eesti inimene selline tore olend, et endast kõikjale mingit pahna maha jätta pole probleem, pea asi, et silma alt ära kasvõi kuuri nurga taha.
Eemal
Teravmägedel, Alaskas jm jääkarude asualal viibinud teavad, et kõige lollikindlam on mõmmit just prügimäel pildistada, seal on tal tegevust ka, ei viitsi ehk inimest ründama hakata
Viimati muutnud Toomas (21-06-2005 01:13:44)
Eemal
Kulla vtl, see on minu isiklik tunnetus, pargis tehtud makro on selle putukal loomulik elukeskond.
Kõik oleneb bioloogilisest taustast ei saa asju nii lihtsalt liigitada.
Kõik tuleb aja pikku või ei tule kunagi, ka erinev tunnetus looduse ja loomade kohapealt.
Sina vtl pildista keda ja kus tahad kui sull selle juures õige tunne on.
Eelnev komm oli minu isiklik arvamus, mida vist ikka võib välja öelda või kuidas?
Eemal