Sa ei ole sisse loginud.
Noh, terve nädalavahetuse veetsin Saaremaal. Kus sa olid:) Tulen kindlasti veel kunagi augustis.
Eemal
Ot-oot, tellimisega oled küll hiljaks jäänud.
Eemal
ma olin just nädalavahetusel ida virus
Eemal
ot aga rahvas, kokkutulek ka ju varsti
Eemal
Eemal
see, et koht Saaremaa näol ära jäi ei tähenda ju veel, et kokkutulek ära peaks jääma nüüd lihtsalt uut kohta vaja
Eemal
Mul siin autos juba pikemat aega paari tonni eest särke. Saan aru, et suvi ja varjest välja ei saa aga ikkagi:) Mul tõesti pole neid aega olnud postitada või cargotada aga pole võimalik , et keegi ise või tuttav või tuttava tuttav nüüd Tallinna ei satu. Helistage ja sõidan ise kohale kuhu vaja.
Eemal
Kas tartukad on oma särgid kätte saanud? Olen kolmapäeval Tallinnas ja kui vaja, võin Tartu rahva särgid kaasa võtta
Eemal
ma sõidan homme õhtul tartu niiet ka variant transada ... Ja peaks jah sind pommima millaski, eks homme kui liikvel olen võtan käsile korra.
Eemal
Tänud Alarile. Minu särgid on käes.
Eemal
No mina sõidan täna Tartusse ning homme tagasi. Seega kui keegi soovib Tartu nüüd paari tunni jooksul minna või kui keegi soovib särki kätte saada, siis andke ASAP teada, ma millaski nüüd ennem ärasõitu üritan Alarit pommida ja siis vastava laadungiga tulla.
Kiire kontakti jaoks: +3725037434
Eemal
Tiina, ole hää ja too minu särk ka ära! Loodan, et saad ära ka maksta, sest raha pole veel küsitud. Meelsasti saan sinuga järgmine nädal Tartus kokku, tasun siis sulle ära. Ja mul on ammu juba plaanis sinuga üks jutt maha pidada, siis olekski põhjust kokku saada. Ma ei salvestanud tookord sinu tel. numbrit, oleksin muidu helistanud.
Eemal
well mina seekord tartus juba ning Alariga kokku ei õnnestunudki saada, samas kel plaanis Tartus olla ja särki saada, siis ma tulen järgmine kord Tartu 14.08 niiet juba esmaspäeval. Seega rohkem hoiatusaega ka. Eks andke teada kes soovivad saada särki kätte sedapidi.
Samas ka kui keegi tahab homme millaski päeval (kellaaeg sõltub kaua metsas hommikul läheb) Tartust Tallinna saada, siis mul autos mõned kohad vabad ja sõidan igal juhul niiet andke teada.
Eemal
mustikas> kuna läksin Tallinnasse juba 8.augusti ennelõunal, siis ei näinud Sinu kirja siin, seega minu käes ei ole Sinu särki.
Eemal
Nii, kui lähiajal keegi endast märku ei anna, panen allesjäänud särgid avalikult kõigile huvilistele müüki! Kes soovib raha üle kanda juba kättesaadud või kättesaamata särkide eest siis minu arve nr. 10102017070005. Hind oli 140.- tk. Tegelt võib ka lihtsalt niisama raha kanda, kui juhtub üle olema
Eemal
Kuidas see kättesaamine muidu Tallinna piires välja näeb? Vabandust kui see on juba mainitud.
Eemal
HELISTAGE! Mäletate veel sellist vidinat nagu telefon:) 5188824.
Eemal
No nii, särgibisness on nüüd niikaugel, et mulle on kätte jäänud 3 särki(hea, et niigi läks:). 1 XS ja 2 S-i. Kes soovib see helistagu! Hind endiselt 140.-
Eemal
alari sa peaksid hinda tasapisi alla laskma hakkama, vaat kus siis huvilisi tuleb
Eemal
Kóik kolm särki endiselt kóigile soovijaile saada!
Eemal
njah, nende kolme s2rgi materjalist oleks 2 XXL saand, need ma oleks ära v6tnud
Eemal
Eriti masendavad inimesed, kes ära tellisid ja nüüd näole ei anna. Kohusetundest tuleks juba ühendust võtta ja tellitud asjad välja osta.
Eemal
Alari, kelle särgid sul veel seal ootavad?
Eemal
Jah, lase nimedel kuulda. Mugavad tüübid ikka. Ma tahan särki kui teised sebivad, mis mul nii viga. Särk käes? Ah jama, ma tegelt ei taha ka.
Eemal