Sa ei ole sisse loginud.
Sain uue kaamera canon30d ja tahaks talvel ka metsas käia,kuid kardan et kaamera ei kannata talvekülma..Äki keegi oskaks mulle midagi soovitada,kuidas teha nii et kaamera talvel ära ei külmuks?
Eemal
Mina olen talvel oma 350D kuskil -25 kraadises pakases metsas ringi käinud ning kaameral ja objektiivil ei juhtunud midagi. Aga kui sa väga kardad seda, et kaamera ära külmub, siis sa võiksid talvel metsa minnes kaamera ja objektiivi ümber mingi vana pusa vm panna.
Eemal
jamh, ma olen ka -27 kraadiga käinud. Peamine asi mida siis jälgida, et kaamerale peale ei hinga, muidu jäätub kohe ära:D. Selle vastu aitab kui suu kiiresti torujalt kaamera(kus kondenseerunud vesi peal) ligi paned ja õhku tugevasti sisse tõmbad- Digipeegliga pakasepoiste käes <-- seal pikemalt kirjas.
Eemal
priit122 kirjutas:
jamh, ma olen ka -27 kraadiga käinud. Peamine asi mida siis jälgida, et kaamerale peale ei hinga, muidu jäätub kohe ära:D. Selle vastu aitab kui suu kiiresti torujalt kaamera(kus kondenseerunud vesi peal) ligi paned ja õhku tugevasti sisse tõmbad- Digipeegliga pakasepoiste käes <-- seal pikemalt kirjas.
Jäätub kaamera pind ära küll, aga ega see otseselt kaamera töötamist ei sega ju.
Eemal
Külma puhul tuleb üldiselt vaid jälgida, et aku korralikult laetud oleks. Suure pakasega kaotab ta tubli poole oma mahutavusest. Soovitatav on akut enne pildistamist näiteks taskus kanda. Teine variant on muidugi mitu akut kaasa tassida.
Kui ühe akuga ringi käid ja kaamera enam pildistada ei taha, siis aitab samuti, kui vötad aku korra välja ja hoiad näiteks pöues ühe minuti. Ja saad kohe jälle kümmekond pilti teha.
Eemal
njh, seda ka. Ma mõtlesin tegelt just rohkem pildiotsijat ja ega see kondens kuskil head tee. Kõige külma kartlikum minu meelest mälukaart ning zoom ja AF võivad kinni külmuda.
Külmast sooja tuppa tulles võiks kah kaamera kuhugi vahepealsesse ruumi jätta- kus pole ei külm ega soe. Või nagu mina teen- mässin kaamera õhukindlalt kilekotti ja toon tuppa soojenema, ennem võtan loomulikult mälukaardi seest välja ja soendan selle väljas enne üless, et saaks pilte kohe uurima minna.
Eemal