Sa ei ole sisse loginud.
Arvata on, et isane raudkull.
Eemal
Mulle paistab hoopis noore kanakullina. Kui oleks raudkull, siis on sugu raske määrata, sest tegemist noorisendiga. Täiskasvanud isane ta kindlasti pole. Täisksvanud emane ka mitte ja isegi mitte noorlind, sest noorlinnul peaks kuklapoolel olema valge triip. Seega pakun ikka noort kanakulli, kelle rinnatriibud on ka paremini välja joonistunud kui noorel raual.
Eemal
Need rinnatriibud tekitasid ka mulle kanakulli kahtluse, sellepärast ma siin küsisingi.
Eemal
suurus oleks siin ka abiks...
Eemal
Kuna ma ei ole elus kanakulli näinud (kui see nüüd kanakull ikkagi pole) ja ainult korra-paar olen raudkulli näinud, siis ma ei oska suurust hinnata. St minu mõõtkavas oli ta väiksem kui hiireviu... :-P. Aga kajakad tõmbasid venna vaatepostile saabumise peale udu... kas raudkull kajakatest saab jagu või on need liialt suured talle? Või kardavad kajakad lihtsaslt kulli varju?
Eemal
Eemal
et kui su kodukal teda nende rootuttidega võrrelda, siis pakuksin pigem kanakull aga kullide kohapealt olen ma väga nõrk määraja (vähemalt pildilt)
Eemal
Pigem varesega või nõks suurem, kui nii võrrelda.
Eemal
siis ikka kanakull, need pikikeret triibud viitavad kah ikka kõige rohkem noorele kanakullile.
Eemal
Siis on ikka kanakas. Raudkull on ikka väiksem.
Eemal
noor kanakull.raudkull on v2iksem.ja silmad on tumedamad.;)Really easy.