Sa ei ole sisse loginud.
Tervitus kõigile.
Nüüd on sellel teemal juba pool aastat heietatud ja paistab, et omavahelisele kokkuleppele pole jõutud. Kuupäev peab ikka samasse auku jääma. Seega ma ütlen, et looduspilt.ee kokkutulek toimub 19. augustil Kirnal. Koht on ka sama, sest oluline on ju rahvaga kokku saada, mitte kuskil luksuslikus kohas aega veeta. Pealegi on Kirna Eesti keskel, kuhu siis kõigil võrdne maa tulla.
Eemal
Panen kah nime kirja juhuks, kui piiranguid peaks tulema.
Eemal
kaups ja karin on käed.
Eemal
Jube kahju, et koht pole luksuslik Aga prooviks kah seekord kohal olla.
Eemal
alari kirjutas:
Jube kahju, et koht pole luksuslik Aga prooviks kah seekord kohal olla.
Alari see koht on oma loodusliku mitmekesisuse poolest luksuslik
Kui juba siis juba, mina olen ka kohal
Eemal
Kui koht luksulik pole, tuleks ka kohale
Eemal
No tuleks ikka ka ennast seekord kohale vedada
Eemal
Olen käsi, aga abikaasa käest pean veel luba küsima
Eemal
Oh jah miks kõik head üritused just ühel nädalavahetusel toimuvad...Pean sellel ajal olema Lääne-Eesti Raadioamatööride kokkutulekul
Eemal
Nyy: ega sa vast ei _pea_ seal olema
Eemal
A muide, kas üritus plaanis ühe või kahepäevasena? Ja mis oleks orienteeruv aeg millal inimesed plaanivad kohale jõuda? Et kas alustatakse juba reede õhtul telkimisega või tulevad enamus laupäeva päeval kohale?
Eemal
Ilmselt kestab niikaua kui ise teed
Ma tuleks küll juba reedel kohale ning üritaks olla pühapäevani, muidu ei tea kuna jälle loodusesse saab.
Eemal
kaups ja karin ilmselt laekuks keset laupäeva ja jääks ka ööbima. seekord mitte vaatlustorni (uhh, külm oli eelmine kord) vaid kuhugi sinna parkla juurde.
Eemal
Katsun kah ikka osaleja olla. Arvan kah, et laagrisse jään kuskile parkla kanti. Eelmisel aastal pidime draaga mitu tretti auto ja torni vahet käima, et oma kola kohale saaks ja pärast tagasi. Ja üritan reede õhtuks ikka kohal olla.
Eemal
MarkoH kirjutas:
olen tulija, ühinen Musikäpp sinuga, vahet pole siis kas minek minu või sinu transaga.
MarkoH ja Musikäpp
Läheme hoopis minu transaga ja kolmekesi.
Või mis te arvate.
Eemal
Olen ka kindel tulija. (Vähemalt üritan tulla)
Esimene looduspildi kokkutulek oli hästi tore, aga hakkaski juba meelest minema. Loodan, et kolmas kokkutulek õnnestub
Plaanin tulla laupäeva 19. augusti hommikul ja läheks ära sama päeva õhtul.
Eemal
Ma võtan kah üritusest osa.
Eemal
Mina sooviks kah tulla.
Kui ilm lubab tuleks ilmselt reede õhtul,
ja lahkuks laupäeva pärastlõunal või õhtul kui sobib.
Eemal
Eemal
Hea oleks kui rahvas saaks paberil pilte kaasa võtta. Siis saab siin nähtuid ja ka uusi üle vaadata. Mis arvate?
Eemal