Sa ei ole sisse loginud.
Hei,
juhuks kui mõni ei tea, siis kolmapäeva õhtul
kell 22:25 ETV pealt "Rändlinnud"
Eemal
Fantastiline film! Mitme koha peal kippus pisara silmanurka võtma. Mõtlemisainet pikemaks ajaks.
Eemal
Filmitud kaadrite kvaliteet vapustav, asi võttis tõsiseks kui umbes mõtlesin mis raha eest see film tehtud.
Eemal
Vaatasin ära ka filmi DVD versiooni, kus ka MakingOf- dokumentaal peal. Tunded on peale seda veidi segased. Filmi tehti 4 aastat, tegemisel osales üle 400 inimese. Fantastilise tulemuse peamiseks põhjuseks oli aga sisuliselt dresseeritud lindude kasutamine- Lorenzi metoodika alusel oli üles kasvatatud terve hulk linde, kes olid filmitegijatega ja nende deltaplaanide, skuutrite jms täiesti harjunud. Kuidagi võõrastav oli vaadata kollases särgis (et linnupojad "emme" ära tunneks) taga lendu jooksvaid hanepoegi...
Samas jäi minu süda rahule. Eriefekte ei olnud ja mõistatud, kuidas lainurgaga lendavale parvele kõrvale pääaseb, lahenes ka Suurepärane film dresseeritud olevustest hoolimata.
Eemal
Kust selle DVD leida võib? Mul jäi kahjuks see film nägemata.
Eemal
Eemal
draa kirjutas:
nt siit http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASI … 77-9536428
On müügil, aga nii UK reg2 kui ka USA reg1 variandid NTSC. PAL ei pakuta.
Regioonid pole probleemiks, aga kui telekas NTSC ei näita, siis ka ei näe .
Ostes tuleb seda arvestada. Või DVD kaenlasse ja sõbrale külla, kellel parem tv.
Eemal
Tartu inimestel võimalus seda ka Lutsu raamatukogust laenutada, VHS kujul. Lisaks sellele on seal ka muud väärt kraami. Näiteks BBC'ga koostöös valminud Balti Saladuste seeria "Võitmatu hunt" ning "Kopra tagasitulek".
Eemal
archie kirjutas:
Ahhoi !
Täna oli Merimetsa selveris odavmüügi kastis müügil Lindude Ränne a' 75.- karp !
Kiired jalad on edu alus !
kas see oligi eesti keelse nimetusega karp?
Eemal
Eemal
Valetasin. Võru selveris oli kuhjaga. Lihtsalt prantsuskeelne pealkiri pettis ära.
Pealkiri on nimelt suurelt ja prantsuse keelselt, väikeselt on kõrvle kirjutatud "winged mingration".
Eemal
Ostsin endale ka selle DVD-variandi. Ilus karp küll, kuid karbi eest 75 EEK välja käia pisut paljuvõitu. Kiletatud karp oli seest tühi
Eemal
Ringiga poest tagasi ja raha ka käes. Pirita selveris sai 16 karpi lahti muugitud ja kõik karbid olid tühjad! Kes veel ostab, see kontrolligu karp kohe koha peal üle, et ei peaks mitu korda poe vahet jooksma.
Eemal
Tohoh! Mul oli õnneks ka plaat sees ning vaatasin täna hommikul selle üle. Võttis suu lahti küll.
Eemal
Tore! Kohe hakkan Rõuge poole sõitma ja Võru jääb sinna vahele! Loodan, et Võrus on veel saada.
Eemal
Rakvere selveris täitsa olemas ja plaatki oli boonuseks sees
Eemal
Tere
Viigimari kirjutas:
Hmm kahju, et tallinnas ei elaks. Mul läheks vaja :S
ETV aitab täna õhtul hädast välja ;)
http://www.etv.ee/index.php?0538515
jJanno
Eemal
Hmm, teie kommentaare lugedes tekkis isu küll vaadata. Telekat mul pole ja poode kah pole siin, aga vot leidsin ta internetist üles. Torrentfaili küll kahjuks, aga mõned seederid tal ikka on ja ise saan hetkel 80kb/s sealt.
http://www.mininova.org/tor/185020
Kustutage mu post ära, kui te sellise piraatlusega siin ei tegele.
Eemal
avastasin eile, et seda saab elioni digitv videolaenutusest vist 30 kr.- eest vaadata. soovitan vägagi soojalt.
Eemal
28 kuud tagasi oli ilmselt teine seis.
Eemal