Sa ei ole sisse loginud.
No selge siis. Kartsin isegi, et osad peavad kaugeks. Kuigi mis kauge siin eestimaal ikka koht olla saab:) Kel lube pole peavad ju transa nigunii leidma, olenemata kohast. Mõte oligi vähe tõsisem üritus teha, mitte lihtsalt korraks kokkusaamine. Seda enam, et see Saaremaa teema kerkis siin üles ja siis keegi nagu vastu kah polnud. Kuna koha omanik on ise ka väheke loodusfotohuviline ja plaanis hakata tiba fototurismi arendama hakata, siis arvasin, et suur hulk fotohuvilisi oleks kohe saanud ta matkarajad üle vaadata. Kasulik mõlemale poolele:) Praeguse seisuga siis ütlen talle, et jääb ära. Ehk mõni teine kord:)
Eemal
Koha suhtes kahtlejatele: See piirkond Saaremaast on väga mitmekesine ja huvitav ja "maarottidele üsna tavatu. Ise olen juba aastaid sealkandis ringi kolistanud ja pole veel isu täis saanud. Vähem kui nädal aega tagasi olin Tagamõissa poolsaarel ja paari nädala pärast lähen jälle, kui asjaolud sobivad. Kui kokkutulek siiski seal peaks toimuma, üritaksin kohale tulla, kui kuupäevad vähegi sobivad. Hetkel on veel vara öelda.
Eemal
Hei! Mina jõudsin just tagasi Saaremaalt Anni turismitalust. Megavahva koht ja väga tore pererahvas. Tartust kaugel minna jah, aga ma läheks iga kell tagasi, kui vaid aeg sobilik oleks.
Eemal
Mari, kui kóigi mugavustega majutus koos saunade ja hommikusöögi ja väligrilli ja lókkeplatsi ja lahtise willise ja millega iganes maksis 250.-, siis mis sa arvad, palju see telkimine veel vóib maksta:)))
Eemal
Hind on igati taskukohane ja on väärt iga senti
Eemal
Ja telkida saab kindlasti ka, ruumi on küll. Isegi oma jänes silkab põllul.
Eemal
No nii, hakkame siis otsast peale, teemaks endiselt kokkutulek. Vaja leida vastused järgmistele küsimustele:
1. kas augustis tuleb kokkutulek?
2. kui tuleb, siis missugune nädalavahetus selleks sobib?
3. missugune Eestimaa koht selleks sobivaim on? Tallinna kant, Kesk-Eesti, Lõuna-Eesti, saared?
Ma ise pakuks välja nädalavahetuse 27.-27.aug. ja kohtade osas on mul täiesti ükskõik, kuhu Eestimaa punkti minna.
Mida arvate?
Eemal
ups, see on näpukas, aga vahet ju eriti pole - kuupäevad on 19.-20-august
Eemal