Sa ei ole sisse loginud.
Eelmine kord magasin maha nüüd tahaks
1xM
1xS
1xXS
Eemal
Loodan, et saadate oma soovid ka Alari meilile, et pärast keegi kahe silma vahele ei jääks
Eemal
alari kirjutas:
No nii, leidsin endalegi sobivad särgid. Läheb tellimiseks. Kellel huvi, saatke mulle meilile mis suurused ja mitu särki. Hinda ma muidugi veel ei tea aga kui kamp koos saan järgi küsida ja teada anda, kui see peaks kedagi huvitama.
No kui need särgid on nüüd sulle sobivad, siis ju mingi teistsugune mudel? Ehk saad lingi panna? Ma huvitatud siis, kui särk (st särk ise, mitte see, mis peale trükitakse) võrreldes eelmisega veidi teistsugune; päris samasugust teist ei taha. Ja hind huvitaks ka.
Eemal
Ma aind endale sebisin paraja suuruse. Teistele mótlesin ikka samu särke, mis juba tehtud. Sain ma ikka óigesti aru, et särgid vóeti samast firmast kes trükkiski?
Eemal
Nii, salapärane firma leitud:) Kel siis veel soovi, andke teada. Lähipäevil käin sealt läbi ja tellin ära.
Eemal
Parandan Viigimarja veidi: mul oleks soov 2xM särgile.
Särk ise VÄGA vinge, aga riie veidi niru. Pärast esimest pesu (käsitsi) augud juba sees:(
Eemal
Viigimari, loodan, et su nimekiri on óige:) Siilur, minu meilile saatsid sa soovi 1S ja 1L. Kumb on siis óige. Läheks homme tellima.
Eemal
Kui pole veel lootusetult hilja, siis mina telliksin ka XL. Kas särgi pean (võin) ise saatma? Eelmine särk oli imevahva kujundusega, kuid materjal ise üsna kehvakene.
Eemal
Monte, sain ka sinu omad lisada. Lubati veel selle kuu jooksul valmis teha. Annan teada siis kui valmis.
Eemal
Kas summat sa Alari veel ei tea kui palju maksta tuleb?
Eemal
Ütlen ausalt, et pole viitsinud täpset summat kokku arvutada aga mida hullu pole:)
Eemal
Särgid valmis. Homme lähen järgi ja siis saan arve ja arvutan täpse hinna. Ütlen ausalt, cargotama ei viitsi hakata. Jätan särgid autosse ja kui aga Tallinna keegi sattub vói elab siin, helistage ning saame kokku. Nädalavahetusel olen ilmselt Saaremaal, muidu ikka ''linnas''
Eemal
Kuidas väljaspoolt Tallinnat särgi kätte saab ntx. Tartu rahvas?
Eemal
Nagu ma ütlesin, ise või mõni tuttav ju ikka Tallinna sattub ehk. Mul ka inimesi mööda Eestit ringi liigub, võin ära saata, kui muidu ei saa. Antke teada, kus keegi asub.
Eemal
Hommik! Tahtsin küsida, kas minu särk ka tellitute hulgas on? Kui on, siis palun sel, kes Tartu-rahva särgid Tallinnast ära toob, enda oma ka kaasa võtta. Mul Tartu lähedal järgi tulla.
Eemal
Särgi hinnaks tuli 140.- Mustikas, ka sinu särk tehtud.
Eemal
Sooviks kah heameelega Tartus särgid kätte saada!?
Eemal
Tartu kisub populaarseks. Anname nüüd ilusti teada, kes veel Tartust tahab särgi kätte saada. Orgunnin järgmine nädal nad heade mõtete linna kohale.
Eemal
Alari: räägi kuidas sinuga kokku saab?
Eemal
Eemal
kas ma olen tellimisega lootusetult hiljaks jäänud?
aga kas saaremaale ka kätte tuuakse
Eemal