Sa ei ole sisse loginud.
Hei! Suvepuhkuste aeg on kohe-kohe käes ja arvutite taga olemist kindlasti palju vähem. Ehk võiks enne suurt suve kokkutuleku asju veidi täpsustada - kus, millal, kuidas jne. Ajaks on pakutud 19.-20.august, Aavolt ettepanek koha suhtes ka olemas (Keila jõe matkarada). Ka mul on koht välja pakkuda (kesk-Eestis), aga sellest natuke hiljem.
Ja siis on niisugune ettepanek, et võiks väiksema seltskonnaga (nn "korraldustoimkond" ) ette valmistada ka mingit tegevust, et oleks lõbusam (võiksin ise olla üks vabatahtlik näiteks). Mida arvate?
Eemal
Mnjah 19-20 tundub olevat jälle selline jamps nädalavahetus kus vahetult ennem on sada asja ja vahetult pärast... Aga kui teistele kõigile sobib, siis mis teha 26-27 oleks selles suhtes parem
Eemal
Järgmisse kuuse - siis septembrisse???
Eemal
Välja pakutud kuupäevad olid 19.-20. august, mitte juuni!
Eemal
tiina kirjutas:
Ajaks on pakutud 19.-20.august, Aavolt ettepanek koha suhtes ka olemas (Keila jõe matkarada). Ka mul on koht välja pakkuda (kesk-Eestis)
Tiina - paku jah oma koht ka välja. See Keila jõe matkarada on IMHO suht kehva koha peal selles mõttes, et kogu ümbruskond on paksult suvilaid täis. Käisin sealkandis paar nädalavahetust tagasi kolamas, ja looduse ülesleidmine sealt suvilate vahelt ikka tükk tööd .
Eemal
Et tekitada valikuvõimalust siis:
Minul oleks üheks vaikseks kesk-eesti kohaks pakkuda Peetri lähedal Kalitsa külas olev talukoht. Ja "korraldustoimkond" võib tulla kohta eelnevalt vaatama:)
Eemal
Tiina - paku jah oma koht ka välja. See Keila jõe matkarada on IMHO suht kehva koha peal selles mõttes, et kogu ümbruskond on paksult suvilaid täis. Käisin sealkandis paar nädalavahetust tagasi kolamas, ja looduse ülesleidmine sealt suvilate vahelt ikka tükk tööd .
No oleneb, kuhu sa sattusid. Kui keset Kiisa alevikku, siis jah. Kui aga Metsanurme küla lähistelt allavoolu liikuda, on kuni Pärnu maanteeni ainult üksikud talud. Muideks Maldon teab seda kanti täpsemalt, ta ka seal pea kõiki elukaid kohanud.
Aga kui just vaja sadu hektareid asustamata maid-metsi, siis jah...ootame teisi ettepanekuid.
Eemal
kuidagi alateadlikult kipuks mina tallinnast kaugemale... äkki vahelduseks saare-hiiumaale? konkreetset kohta endal kahjuks pakkuda pole.
Eemal
Või Ruhnu? Teeme karjujahti?
Eemal
Saaremaal üks päris ablas variant vóib-olla täitsa olemas. Kui rahvas arvab, et sobib, vóib edasi asja arutada.
Eemal
Saaremaale läheks suurima heameelega, Hiiumaale ka. Ruhnu osas ainult pole kindel, kardan karusid
Ise oleks välja pakkunud koha Käru kandis, suht keset metsi, aga see tähendaks ka mõningasi väljaminekuid osalejatele, nii et... Loodust ja loomi-linde on seal see-eest ikka päris palju.
Mulle sobib iga koht, olgu või kaugeim punkt Tartust.
Kuidas kuupäevadega jääb? 19.-20. august või sellest järgmine nädalavahetus?
Ja mida arvate väikesest eeltööst, et veidi ka mingit tegevust orgunnida? On ehk keegi nõus kokku saama ja natuke nuputama, mida koos teha?
Eemal
Minagi saartega igati nõus ja arvan et miski eelnev orgunn oleks vajalik et rähval keset päeva igav ei hakkaks:)
Eemal
Kui siin nüüd Saaremaa variant sobima hakkab siis pärast jaani võin täpsemalt rääkida, mis koht on. Tegevusepuudust seal karta ei ole. Lähen kaen pleisi nädalavahetusel ise üle kah ja uurin, kas augusti lõpupoole ikka sobib. Kena jaani kõigile
Eemal
Nii, sain lõpuks seda Saaremaa asja ka ajada. Põhimõtteliselt on nädalavahetus 18-19-20 august vaba. Hind on 250.- öö. Selle eest siis majutus ja hommikusöök + muud mõnud mida loodus pakub. Esialgu on kohti umbes 30. Tuleks suht kiirelt otsustada, et kas aeg, hind, koht jms. sobib. Kohta ennast näeb siit www.anniturism.ee Tuld!
Eemal
Mulle sobib kõik!
Eemal
Mulle sobib!
Eemal
Liialt vara hõiskasin, peab veel uurima, kas ikka sobib :-(
Eemal
igati tore koht tundub olevat. Praegu esialgsete plaanide kohaselt panen omale märkmikusse kirja selle aja...
Eemal
Nüüd läksid asjad nii, et mulle see nädalavahetus enam ei sobi
Eemal
Omanik just helistas ja palus edasi öelda, et hinna sisse kuulub veel soome-ja suitsusauna kasutamine ning kel huvi, saab lahtise villisega ka ringi kimada. Ise lahkun viikendiks arvutist ja esmapa naasen. Kena nädalavahetust.
Eemal
Tekkis selline hull mõte et võtaks ka sellest kokkutulekust osa...
Eemal
Suhteliselt vaikne siin. Paari páeva jooksul pean ära ütlema, kas läheb asjaks vói mitte. Praeguse seisuga ei tundu küll mingit huvi kellegil eriti olema. Kuupäevi saab ilmselt ka mingeid teisi vaadata kui ei sobi. Kui see teema ei elavne, siis jätan omaltpoolt orgunni katki.
Eemal
Mulle sobiks nädalavahetus varem või siis hiljem...
Eemal
Ilmselt pole huvilisi, kuna Saaremaa võib ikka liiga kaugeks jääda. Eesmärk on ikka rahvaga kokku saada ja selleks ei peaks minu arvates nii kaugele sõitma.
Eemal