Sa ei ole sisse loginud.
Et Alari tsipa hinda alla saaks, siis telliks kah kaks särki juurde (igaks juhuks panen suurused kah M ja L) endale ja abikaasale tagavaraks, siis kui üks näiteks pesus on . Andke aga teada kas on võimalik ja olen koheselt maksja kui saab! Särgid väga meeldivad.
Eemal
Eemal
Väiksem on ikka S-(Small). M=(Medium) L=(Large). Kõige väiksem on XS
Eemal
Särk käes ja täpselt paras ka
Eemal
Lisa särgi (M suuruse) tellimisest oleks isegi huvitatud
Eemal
Eemal
Ma sain ka täna särgi kätte ja mulle meeldib särk väga.
Eemal
särk käes Naise jaoks küll selgus, et oleks võinud S võtta Seega kui kellelgi S ja väike, võime mõelda SM vahetuse peale
Eemal
mul endal ka M vaja oleks S-i
Eemal
abiks lugeda teinekord millele vastatud on polnudki vastus mulle
Eemal
Eemal
Ma kahtlustan, et see firma asub Tallinnas, kes need särgid valmis tegi. Nii, et kes on valmis uusi särke juurde tellima, siis mina olen käsi Vajan ikka M ja L suurust. Oskasin juba oma särgi metsas vastu teravat oksa auklikuks teha
Eemal
Kui lisasärkide tellimiseks läheb, siis aitan hinda alla tõmmata, võtaksin ühe XL.
Eemal
Jah aga ikkagi ei avalikustata veel särgifirmat
Eemal
Kes kannatab, see kaua elab! Nii, et ootame
Eemal
to Viigimari: eks ma võtan sinuga siis ühendust ja räägib lähemalt.. kuda särgi kätte saab.
aLo
Eemal
Hei kannatajad Firmakink oli see koht kust särgid telliti. Kodukat neil ei paista olema - praegu ei avane vähemasti.
Pean vabandama, et mul ei ole hetkegi aega nende särkidega praegu tegeleda. Siiski mõistlik oleks koguda kokku kõik tellimused ja korraga tellida.
Väga lahe oleks, kui leiduks mõni aktivist, kes koguks tellimused kokku.
Hinnavahet ei ole kui tellida läbi Kuma - tellimused@kuma.ee
Eemal
Yo, kuna minul on vaja endale ise sobivad sárgid leida ja teistele vist piisab sárgi numbri teadmisest siis vóin selle tellimise enda peale vótta. Kuna aga sóidan kohe kaheks nádalaks ára siis enne juuni algust midagi ei juhtuks. Kes kannatab'see ootab, kes ei see siis vaatab ise:)
Eemal
Mina võin oodata küll, peaasi, et teada antakse kui tellimiseks läheb
Eemal
Annan lábi selle foorumi kindlasti teada, kui asjaks láheb. Umbes kolme nádala párast.
Eemal
No nii, leidsin endalegi sobivad särgid. Läheb tellimiseks. Kellel huvi, saatke mulle meilile mis suurused ja mitu särki. Hinda ma muidugi veel ei tea aga kui kamp koos saan järgi küsida ja teada anda, kui see peaks kedagi huvitama. Pärast jaani tahaks ära teha.
Eemal
2xS oleks huvi.
Eemal
1xM
1XL
Eemal
1xL
Eemal