Sa ei ole sisse loginud.
Teretulnud oleks info kellel rohkem kogemusi .Millal hülgavad rebasekutsikad pesa.Ja mis ajast saati hakkavad nad koos vanematega jahioskusi õppima.Ise olen jälgind pesakonda juba kuu umbes või pisut rohkem.
Eemal
Paistab , et siin rebaseid ei tunta.
Eemal
Kui sa juba kuu oled jälginud, siis peaksidki kõige rohkem teadma. Ei tea, kas rebased üldse hakkavad kambaga koos jahioskusi õppima. mingi aeg peaks ema hakkama neile lihtsalt vigastatud loomi tooma, et pojad saaksid harjutada ja tasapisi hakkab ema järjest harvemini süüa tooma ja siis kutsikad ise lähevad nälja tõttu endale miskit otsima (hiired, putukad, rumalad linnupojad jne) Kahjuks pole endal niipalju aega olnud, et neid nii põhjalikult jälgida ja hetkel pisut põnevam asi käsil.
Remek ehk teaks rohkem sõna võtta.
Eemal
Kesse rebane veel on? Pane mõni viide pildile, võibolla tunneb keegi liigi ära.
Eemal
Jah muidugi hakkavad ka rebasekutsikad kambaga (emaga) koos jahioskusi lihvima. Rebasekutsikad, erinevalt koerast või hundist, on juba üsna vara väledad ja osavad, aga kuupäeva ja kellaaega ei oska küll öelda. Vaevalt, et kõik pesakonnad ka igal aastal täpselt jüripäeval kell 06.00 sünnivad, et saaks nii täpset statistikat teha.
Teine asi on see, et rebane toob hiire ja laseb poegadele ta lahti. Nii pisikest saaklooma kuskilt kaugelt jälgida on üsna võimatu- ei saa lihtsalt aru, mida parasjagu tehakse. Müravad niisama või ajavad hiirt taga. Augustis hulguvad noored rebased juba iseseisvalt ringi ja kahjuks jäävad paljud neist auto alla.
Eemal
Alates juulist käivad kutsikad juba palju omapäi ringi. Praegult käib agar õpetamine saagipüüdmiseks. Mõni päev tagasi varjes istudes ja vana rebasele hiirepiuksu lastes kadus rebane kiirelt metsa ja oli 10min pärast koos kutsikaga tagasi, siis läks kohe nuusutamiseks ja kraapimiseks, aga mida polnud oli hiir.
Eemal
Näedsa saingi teemale arendust.Ma muidu mõtlesin , et keegi ei teagi.Muidugi draale viide rebane on sarvede ja sulgedega olend.
Eemal
tankur, seda ma arvasin jah, et sa sarvede ja sulgedega olendeid juba kuu aega oled jälginud.
Eemal