Sa ei ole sisse loginud.
Nägin eila sellist kotkast või kulli. Pildid on 100% kropp, kuna magasin ülelennu maha ja eemalt sain mõne ehk määramist aitava kaadri.
Teine pilt on võrdlus varesega, kes teda minema ajas (vares on see ülemine :-).
http://foto.dvaa.ee/looduspilt/1.jpg
http://foto.dvaa.ee/looduspilt/2.jpg
Järsku oskab keegi öelda, kellega tegu?
Eemal
Kui esimest pilti vaadata, siis noka järgi pakuks merikotkast. Kuna ta sabaalune pole veel valge, siis peaks see olema noor merikotkas.
Eemal
"näo järgi" merikotkas. et tegu pole kullilisega, saab juba suuruse järgi aru.
Eemal
Kui kotkas, siis kotkas -- pilditegemise asukohta arvestades oli kotka tõenäosus vääääga tilluke -- nimelt pilt tehtud Tallinnas mu tavalises pildistamiskohas. Ja tundub, et päris metsik see Tallinna loodus siin -- nädal aega tagasi nägin metssiga, kolm päeva tagasi põtru, kobrastest, tuhkrutest, minkidest, sookurgedest, laululuikedest ja igasugu haruldamatest partlastest jne rääkimata. Ja nüüd siis merikas takkaotsa? Einoh, mulle sobib ;-).
Eemal
kui nüüd pesa leiaks saaks selle piirkonna kaitsealaks vormistada
Eemal
mhmh, eelmisel aastal hakkasime assariga metsa pildistama sõitma, ei olnud veel linnast väljagi saanud, kui tee ääres istus hiirekas postil ja jahtis saaki ning tahavaatepeeglist paistis samal ajal üle tee jooksev rebane.
Eemal
Nt. Paljassaarel peaks merikotkast olema nähtud küll. Ju ta ka muul rannaalal ringi tiirutab. P.S. näeb küll MK moodi välja.
Eemal
Rannaalal ilmselt ikka tiirutab. Jutt käib paraku sisemaast küll seekord.
Eemal
draa kirjutas:
Rannaalal ilmselt ikka tiirutab. Jutt käib paraku sisemaast küll seekord.
(niipalju kui Tallinna tagumine külg sisemaa saab olla muidugi)
Eemal
no kull se kohe ei ole, kui siis kotkaline.
P.S. Eestisse eksib ka teisi kotkalisi, kui meie paar liiki!
Eemal
No, see on igatahes ikka merikotkas mis merikotkas.
Eemal
merikotkas,jah.
Tanel A.minu meelest ei ole täiskasvanud merikotkastel sabaalune valge,vaid terve saba valge.
draa kirjutas:
- nimelt pilt tehtud Tallinnas mu tavalises pildistamiskohas. Ja tundub, et päris metsik see Tallinna loodus siin -- nädal aega tagasi nägin metssiga, kolm päeva tagasi põtru, kobrastest, tuhkrutest, minkidest, sookurgedest, laululuikedest ja igasugu haruldamatest partlastest jne rääkimata. Ja nüüd siis merikas takkaotsa? Einoh, mulle sobib ;-).
Avaldad saladuse mis koht see küll võiks olla?
Eemal