Sa ei ole sisse loginud.
Ma olen ikka teadmatuses...
Eemal
Nyy, helista kohe või hommikul ca 8 paiku, tel 5088256. Ma päris õigeks ajaks ei kohale jõua, sest üks pildiretk vaja teha, aga võin ka läbi Pärnu sõita, kui vaja. Samas tagasi transaga ma paraku 100% sind garanteerida ei saa. Ühesõnaga helista, kui 8.30-ks pole kõnet tulnud, lähen endale mugavamat teed pidi.
Eemal
Nyy, hädapärast saad ka 8.30 bussiga. Vändra bussijaama võis Sulle vastu tulla. Tagasi läheb vist 18.30.
Eemal
Leena ma tegelt plaanin tagasi tulla 17 5? bussiga...muurangi siin pead et kuidas ma õigeaegselt bussipeatusesse saaksin
Eemal
nonii... rõõmustage siis haigeid kodus olijaid ka mõningate piltide jagamise teel
Eemal
PILDID mehed, kus on PILDID ! Plus kes siis tõi särgi Tallinna, mul hakkab juba vähe paremaks minema tervis niiet järgmine nädal tuleks hea meelega särkidele järgi.
Eemal
mehed on metsas :) aga muidu rahvast tulistasid vist enim tommy, draa ja marko.
Eemal
jah, lisaks hoidsime meie draa'ga mingit ühtlast jutuvada suure osa ajast üleval kohati läks küll asi "käest ära", aga jämedalt sai asi aetud ... aga ma panen mingi asja mingil hetkel üles koos väikeste selgitustega, vast alustan isegi täna õhtul.
Eemal
Minu meelest olid peategelasteks mingid sitikad, kes said suure osa tähelepanust endale. Järgmise aasta loodusfotod on osadel nüüd tehtud.
Eemal
Mina mäletan, et metsasügavustes ei saanud isegi omi loomulikke vajadusi rahuldada ,sest kõik kohad olid kükitavaid makrotajaid täis
Eemal
Aga kus sa tead, et nad makrotasid?
Eemal
Ma oletasin nende asendist, sest enamus põlvitas maas
Eemal
Makrotajate kõrval võib teha mida iganes, sest makrotajate jaoks oled sa liiga suur
Eemal
mina ei saa aru, marksu, miks sa pellerisse ei läinud, mis keset platsi oli ja metsa vahel oma vajadusi rahuldada otsustasid? pelleris oli isegi objektiivi jaoks haagiga laud lahti võetav, kus oleks saanud ise makrotajaid jäädvustada
Eemal
Kui sul ikka üle poole kilomeetri kaugusel laagriplatsist pissikas peale tuleb, ega kohe tagasi jooksma hakka. Otsid ikka tiheda põõsa kuhu oma asi ära ajada ja kui põõsa juurde jõudes, selle taga sinilille ees põlvitava piltniku leiad, siis ega ikke ei pissi küll
Eemal
Siin on minu mõningad pildid looduspildi teisest kokkutulekust.
Eemal
"läbu ja muu"? ma ei mäleta ühtegi läbu.
Eemal
vat just kaups, 'ei mäleta'...
Eemal
Eemal
Eemal
Omalt poolt ka vähe pikem ülevaade koos selgituste ja suvaklõpsudega
http://www.looduspilt.ee/marko/kokkutulek2006kevad/
Eemal
Eemal
tintsule: täiendan lauset: janograf ja (?) ehk Tomy leidsid järjekordselt midagi huvitavat ja jäädvustamisväärset.
Eemal
Tänud, Imbi!
Eemal