Sa ei ole sisse loginud.
juhul, kui keegi tartust sinna sõitmas on ja autos ruumi üle, siis sokutaks ennast kaasa
Eemal
Saame kell 13.00 kokku keskmiste klaasuste juures. Seal siis kust näeb otse helikoperdaja platsi.
Tundub hea mõte?
Või kui enamus rahvast tuleb hilisemaks (14.00) siis võib teha vaheajal.
Parimat,
Oliver
Eemal
lähen siiski tartust enda autoga, kui keegi kaas soovib, siis sms hommikul kella 9 ni
52 91707
Eemal
Õnnitlused võitjatele! Eriti draale Inimene ja Loodus kategooria võidu eest :)
Eemal
kaups kirjutas:
Õnnitlused võitjatele! Eriti draale Inimene ja Loodus kategooria võidu eest
Tänud ! Ma pean siinkohal looduspiltlasi tänama (tänukõnevõimalust seal ju ei olnud, kuigi mul oli pikk nimekiri taskus olemas :-P) -- siinne rahvas on mulle igatahes küll väga palju häid näpunäiteid pildistamise jaoks andnud. Erilised tänusõnad lähevad aga MÕMMil, sest ilma tema jätkuva külalislahkuseta ja samaväärse loodusfänlusetata oleks mul nii mõnigi pilt tegemata jäänud, kaasa arvatud see võidupilt.
Eemal
MÕMMile st
Eemal
Nonii... minugi poolt õnnitlused kõigile kes ära märgitud said või siis auhinnalise koha said. Tase oli see igal juhul. Endal see aasta hästi ei läinud, kuid eks järgmine aasta vaatame uuesti (või siis mõnel teisel konkursil). Eriti õnnitlused draale tema esimese konkursil osalemise kohta kohe tantsiva hundiga ära tulemise puhul
Lükkasin mingid pildid ka üles:
http://galerii.nicpb.ee/LAF06/
tuleb tunnistada, et hoidsin ava 2.8 peal ja keerasin säri minimaalseks mis sain veel (1/125s - 1/200s) kuid see oli juba pea 2 stoppi alasäri niiet kvaliteet jätab soovida, kuid äkki mõnele osalejale kes mujalt meenutuseks pilti ei saa on sellest midagi
Eemal
Võitjad koos piltidega: http://www.etv24.ee/index.php?0559543
Eemal
Ohoh... Minu pilt kohe seal esilehel.
Eemal
Õnnitlused võitjatele ja äramärgitutele minugi poolt (eriti draale ja Tõnule huntide puhul)!
Eemal
Viigimari kirjutas:
Oh suured tänu toruonule, ma seal heal hetkel tabatud. Tore mälestus. Tõsiselt.
no ma üritasin tabada kõiki keda arvasin looduspilt.ee -st olevat päris kõigi kohta kahjuks ei mäleta kes nad olid Sind viigimari mäletasin, istusid muide otse minu ees nagu välja tuli pärast
Eemal
Ja mina istusin Viigimarja ees
Eemal
Kuule, toruonu, kuidas Sa need looduspildi piltnikud kõik kenasti pildile said? Kas õppisid kõigi pärisnimed eelnevalt pähe?
Eemal
Mind seal pildi peal küll ei olnud. Ühe pildi peal jäin napilt kaadrist välja.
Eemal
Ja mulle tundus, et toruonu ja draa istusid minust paar rida tagapool, sest just sinna suundus üks tantsiva hundiga kodanik
Eemal
looduspildi kokkutulek EF sektoris sinu pildi tanel pidin ära kustutama (on veel originaal alles) kuna jäi liig udune...
Eemal
a ja ei õppinud pähe, kes siin ikka aja jooksul silma jäänud on, nende kohta olen ikka üldiselt pärisnimed üritanud ka meelde jätta Eks see vast ole ka taistega nii Remo näiteks tundis ikka minu ennem ära kui mina tema Ta muide istus minu ja draa kõrval
Eemal
Toruonu, sa võiksid selle pildi mulle e-mailile saata, missest et udune. Mälestuseks lihtsalt.
Eemal
Täitsa meeldiv üritus oli!
Selle Eivori plaadi võiks täitsa soetada endale isegi, igatahes seal saalis kõlas tema hääl küll võimsalt.
Üks mu pilt küll oli pro˛ektoril valepidi, aga no mahl maitseb hästi ja sai Euroopa lindude välimääraja kah sealt soetatud.
Eemal
Eemal
hmm ... darn, pole vist siiski tanelile üleandmise pilti, valesti mäletasin, aga äkki siin oled rohkem peal:
http://galerii.nicpb.ee/LAF06/tanelile.jpg
kui ma just nüüd sind kellegagi segi ei aja...
Eemal
Palju õnne Kõigile osavõtnutele ja eriti auhinnakohtadele tulijatele .
Mina istusin sel hetkel 75392748529 rida tagapool Vitipali maakaitsealal
Eemal
Vitipalu hoopis!
Eemal
Aitähh, Mario, selle vahva pildigalerii eest! Mu pere sai hea suutäie naerda - ma marssivat täpselt samamoodi kui mu ainukesel varasest lapsepõlvest pärit pildil, millel ma aastaselt vanaema juures maal vana õunapuu all otsustavalt tuleviku poole rühin... Tore oli mitut inimest pärast piltepidi tutvumist nägupidigi tundma saada! Palju õnne neile, kellele seal seda öelda ei õnnestunud!
Eemal
toruonu kirjutas:
hmm ... darn, pole vist siiski tanelile üleandmise pilti, valesti mäletasin, aga äkki siin oled rohkem peal:
http://galerii.nicpb.ee/LAF06/tanelile.jpg
kui ma just nüüd sind kellegagi segi ei aja...
Sellel pildil on vist Lapsed.
Eemal