Sa ei ole sisse loginud.
Hei. See on ju ikka haigur?
Eile Endel (E.T) tegi selle pildi, kui Kakumäel linde vaatlesime. Kropp täiskaadrist, et midagigi näha oleks. Jõllitasime: ennäe pelikani! Aga vist on ikka haigur? Kuigi ka pelikan pidavat Eestis juhukülaline olema :)
Eemal
Eemal
Paar päeva tagasi tiirutas üks haigur Lasnamäe kohal ka
Eemal
on. samas ise uurisime, et haigrul pole justkui kael nii kongus lennu ajal? NII kongus.
Eemal
Eemal
kaups kirjutas:
on. samas ise uurisime, et haigrul pole justkui kael nii kongus lennu ajal? NII kongus.
Jah, see kael sobiks jah pelikanile, aga ma pole näinud küll pelikanidel musta triipu pea peal(ühel pildil vist isegi oli, aga tal oli nokk liiga pikk võrreldes sinu linnuga). Ah, tegelt mis ma siin ikka räägin, lindusi ma ei tunne tegelt.
Eemal
No, see pelikanijutt kohe suhu tagasi Tegemist ikka tavalise hallhaigruga. Peale selle, et meil pelikan on umbes sama tavaline, kui flamingo (keda on siia ka kord või paar sajandi jooksul sattunud), on pelikanil pikem nokk ja lühikesed jalad, haigrul jälle vastupidi.
Siia üks siis võrdluseks (kahjuks küll mitte lennul) http://foto.kala.ee/baas.php?aktsioon=t … ;pilt=3947
Eemal
haigur jah, aga punase nokaga ja tumedate jalgadega haigrut ei ole mina veel n2inud
Eemal
Ja need haigrud kerivad kaela ikka väga naljakalt kokku küll, mul seeria pilte, kus see kokkupakkimine samm-sammult jäädvustatud sai (kahjuks pole eriti õnnestunud pildid)
Eemal
Minu haigur oli ka punase nokaga...
Eemal