Sa ei ole sisse loginud.
Mehed ja naised, te ei usu ilmselt oma silmi aga hakake parem uskuma: ÄSJA NÄGIN JA PILDISTASIN EHTSAT JÄÄKARU EESTI PÕHJARANNIKUL! Päris jääkaru, metsik mitte loomaaed. Esimene põgus ülevaade ja 1 pilt on http://foto.ok.ee saidil ka näha, ülejäänust lähemalt homses Postimehes koos pildiseeriaga. Uhh, selline värin on endiselt sees, et ei suuda kirjutadagi korralikult. Elu sündmus minu jaoks!!!
Eemal
Oled ESIMENE INIMENE, kes Eestis vabas looduses jääkaru kohtas. VÕIMAS
Eemal
Vaatan pilti loen juttu ja vaatan kalendrisse...krt ega ma lollakas ole.....
Eemal
Eemal
ma ei imesta enam millegi üle - kui juba täna võis kohata emajõel pingviine, sõitmas mineval jääl!
uskumatu vaatepilt - kahju et fotokat kaasas ei olnud
Eemal
Täna olla Kuressaare lahe ääres mammutit nähtud
Eemal
see ei olnud mammut vaid isane elevant ikka, mammutid ju ammu surnud daaa
Eemal
No see on peris hea aprillinali ju!
Eemal
Seda foorumi võib päris pikaks ajada, kuna loomi ja linde jätkub keda siinmail ei ela
Eemal
Mammutid on surnud? Vaat kus uudis. Ja mina muudkui imestasin, et ma neid elukaid Eesti metsades kunagi ei kohta :-P
Eemal
Metsades, väljaspool Eestit pole ma veel eriti hulkunud...
Eemal
Tanel A. kirjutas:
Kaups pane mõni pilt looduspilt.ee-sse ka ülesse.
Ta ei saa panna, sest siia saab panna ainult enda tehtud pilte.
Eemal
Kõige suurem nali oleks see, kui kaups oleks päriselt keskkonnateenistusse helistanud ja selle peale autotäis ametnike suursündmust õhinal dokumenteerima tulnud. Mõni kergeusklik oleks ikka leidunud:D
Eemal
Poleks kaups seda teemat 1.aprillil siia foorumisse pannud, siis võibolla oleks seda isegi uskuma jäänud.
Eemal
Ehh, kohe näha, et pole Eesti rannik-meie jääkarud toimetati kõik Nigulasse pessu.
Eemal