Sa ei ole sisse loginud.
Pildistan praegu Tair -3`ga.See sindrinahk,aga annb ,eriti, sompus ilmaga päris tugeva kromaatilise aberratsiooni.Ma ei ole küll krsis selle nähtuse kõigi peensustega,aga märkasin sellist asja,et kui säritada pilt võimalikult tumedaks,et veel kvaliteet väga ei kannataks ja hiljem siis Adobe PS is levelsitega uuesti heledaks tõsta,siis on eelpoolmainitud lillat halo märksa vähem.
Nüüd ma tahan teada targemate meeste käest.Kas see tendents oli lihtsalt juhus või on siin ka mingi uba sees?
see ei ole mingi juhus. mida odavavamat objektiivi kasutad seda hullem see halo sul on. nii et osta kallim objektiiv või siis mudi neid pilte photoshopis.
Eemal
See on sul hästi öeldud ja seda ma tean isegi.Kuigi pean lisama,et KA suhtes annab Tair igasugu torudele mis alla 10kilo saada optilistelt omadustelt ära.St.on parem või samaväärne.Loomulikult on meie kõigi unistus L-seeria ja mida jämedam,seda parem.
Mida rohkem alasäris pilt, seda vähem toone sa saad, seetõttu on jah nii, et lillat vähem. Lisaks on vähem ka kõiki teisi pildi seisukohalt juba tähtsaid toone. Lisaks tuleb heledamaks keeramisel müra sisse. Ühesõnaga minu arvates üldine kvaliteedikadu ei kompenseeri lilla vähenemist. Eriti veel seetõttu, et lillat ennast on fotopoes lihtne kõrvaldada.
Eemal