Sa ei ole sisse loginud.
Olen veidi hädas pisikese fotonäituse korraldamisega. Nimelt otsin suuremõõduliste näitusefotode (üle 50 x 50 cm) trükkijat-klaasijat-raamijat. Ja et see foto säilitaks värvierksuse ikka veidi pikemalt kui 10 päeva. Kas keegi oskab midagi soovitada?
Endale hakkas mulle hirmsasti meeldima praegu Emajõe-Suursoo keskuses üleval oleva väga suurepärase Tiit Leito soopiltide eksponeerimine. Aga vot teostajat ei tea....
Tänan,
Eemal
Lõuna-Eestis teeb Semitar päris kvaliteetselt. Probleem on ainult HP printeri värviruumis (suhteliselt nõrk võrreldes Epsoniga) ja säilivuses. Aga 15 päeva kestab ikka Aga võid tellida Tallinnast ka. Nt meilt Digifotost, teeme kõige värskema Epsoniga ja kuni 112cm laia, pikkus võiks alla 10m jääda. Saab korra tulla vaatama ja pärast nt postiga saata. Leiame lahenduse
Kes muu koera saba tõstab kui mitte koer ise
Eemal
Kui sa kuidagi ei saa, küsi Irjelt mu telefoninumber ja helista mulle. Mul üks sõber korraldab kord aastas näitust. temalt saaksid ehk nõu.
Eemal
Suursoos oleva näituse pildid on Hansaposteris tehtud.
Eemal
saaremaal on karli foto kus ka epsoni uus masin kasutusel. hinnad soodsamad kui Semitaril igatahes.