Sa ei ole sisse loginud.
Pätt läheb rebase peale kaheraudset otsima. Kui leiab ühetorulise, ajab seegi asja ära. Mida vähem vihjeid masina küljes, seda parem . Ühel tuttaval oli sukeldumise täisvarustus masinas ja masina omanik oli mingil seminaril. Parkimisplats oli autosid täis, kuid puistamiseks valiti välja mittemidagiütlev pisike kössivajunud vanake välja. Auto peal oli tilluke sukelduja figuur. Rahaline mats oli vägev...
Eemal
still... fotokola autosse jätmine on minumeelest anyway lollus
Eemal
Isegi kui autos pole midagi, läheb ka purustatud lukkude ja klaaside vahetamiseks ressurssi ja närve vaja. Mida vähem endast märku annad, seda väiksem tõenäosus endale pahandust kaela tõmmata on.
Eemal
toruonu kirjutas:
still... fotokola autosse jätmine on minumeelest anyway lollus
Siis on slogani osa ka lahendatud, paneme kleepsule veel kirja: "Pätt! siin ei ole fotokola, kuna me teame, et sa oled pätt!".
Eemal
no kuule ... sedasi elades võib väga igavaks minna...
Eemal
see oli imbile mõeldud
Eemal
Mul on ühtelugu pool elamist autosse pakitud (katte alla peidetud). Ma matsin seetõttu isegi firma veebilehe reklaamimise mõtte auto külje peal maha.
Eemal
Imbi kirjutas:
Mul on ühtelugu pool elamist autosse pakitud (katte alla peidetud). Ma matsin seetõttu isegi firma veebilehe reklaamimise mõtte auto külje peal maha.
Osa klepse võib trükkida ka "Pätt! Siin ei ole mitte midagi, kuna me teame, et sa oled pätt!
Eemal
Pagan, olgu või igav, kuid pättide pärast endale halle karvu ka kasvatama ei hakka! Elu saab ka teistmoodi huvitavaks muuta. Särgi vastu pole küll midagi.
Eemal
aga teeks igale vennale sellise pataka oma kleepsudele lisaks selliseid kus on vastav tegelinski (põder, rebane etc) maha tõmmatud punase ristiga. Iga kord kui kuskil pargid kleebid teiste vendade autod täis, siis sinu oma nagu ei paista ka väga silma
Eemal
Selleks, et peksa saada, ei pea sugugi teisi autosid täis kleepima. Piisab sellest, kui pildistad mõnda ajukääbikut invaliidide parkimiskohal. Olen proovinud, toimib!
Eemal
Särkidest: draaga jõudsime privas ühe ideega järeldusele, et see oleks hea mõte. Pikemalt homme, praegu tuttu. Vihjeks: see on üheaegselt nii koomiline, hariv kui lihtsalt huvitav ning peaks panema inimesed pikalt sinu kõhtu või selga jõllitama. Homseni ;)
Eemal
Ootan põnevusega kaupsi ja draa lahendust
Eemal
no see on juba olemas siin: http://www.looduspilt.ee/foorum/viewtopic.php?id=793
Eemal
Et valesti aru ei saadaks -- see idee on puhtalt kaupsi oma.
Eemal
hea küll hea küll. aga sinu poolt antud positiivne impulss aitas ju kaasa :P
Eemal
Kas draa poolt on üldse midagi positiivset tulnud...niipalju kui mina olen näinud ja aru saanud on tegu ühe vinguva ja viriseva tüübiga kellele mittemidagi ei meeldi peale enda ego.
no kuule need pisikeset sutsakad küll tema soomusrüüst läbi ei lähe
Eemal
eks lähevad vast ikka, inimesel ju hing sees ja täitsa kabe selline. väljapoole pole "paistetust" näha lihtsalt :P
Eemal
Oi, anonüümsed mesilased platsis ;-). See on suht ohutu liik, sumisevad niisama, üritavad nõelata ka, aga nõel neil kahjuks puudub. Nad elavad muidu Delfis, aga praegu on vist rände aeg :-P.
Eemal