Sa ei ole sisse loginud.
Eemal
Kaupsi lahendus minu arvates natuke liiga traditsiooniline ja kõik staatused võiks ehk ikka esindatud olla aga muidu hea puhas klassika.
Eemal
minu point oli, et (keskmine kavand küll räägib sellele vastu) tervet "muinasjuttu" pole mõtet särgile panna vaid selge, tugev äratuntav motiiv mis tõmbab pilku. ülejäänut näeb looduspildi veebis juba. lisaks asjaolu, et saab teha rahulikult ühe trükivärviga. ise eelistaksin nr 3.
Eemal
kaupsi kavanditest meeldib see viimane kõigerohkem, esimene ka päris hea. nende kahevahel võiks küll valida. harri kavandil võiks mingi loom näiteks seal ruudu sees ka väikselt olla, kasvõi see vares koos jänesega kuskil nurgas. muidu see tühi ruut ei ole eriti hea. mida lihtsamalt asja saab kujundatud seda parem on. kaupsi esimese särgi kohta veel niipalju et see põder võiks sama suureks jääda ja siis teised loomad võiks väikselt ka kõik seal taga olla, mingeid pilvi või päikseid vaja ei ole nii tekstina kui ka kujuna. draa need tekstiga särgid ei olnud just eriti hea lahendusega, jättis pooliku mulje, fondi oleks võinud vast teiseks panna siis oleks vast parem olnud. font võiks olla nende loomadega kuidagi sarnane.
Eemal
valmar kirjutas:
draa need tekstiga särgid ei olnud just eriti hea lahendusega, jättis pooliku mulje, fondi oleks võinud vast teiseks panna siis oleks vast parem olnud. font võiks olla nende loomadega kuidagi sarnane.
See oli küll mõtte visand, mitte valmis kujundus. Küll nende fontide jne-ga mängida jõuab, kui MÕTE meeldib, ja kui ei meeldi, siis pole ma/keegi teine asjatult timmimisele aega raisanud.
Eemal
selge, aga lihtsalt kui esialgne kavand ei mõju piisavalt siis ei ole järeltöötlusel ju mõtet aga noh las ta olla.
Eemal
valmar kirjutas:
selge, aga lihtsalt kui esialgne kavand ei mõju piisavalt siis ei ole järeltöötlusel ju mõtet aga noh las ta olla.
- kas võtate pool kilo?
- ei, ma võtan pool kilo.
- ärge poolt kilo võtke, võtke parem pool kilo.
jne jne.
Juttu jätkub kauemaks .
Eemal
Mulle meeldib kaups-i teine kõige enam. Seda peamiselt selle tõttu, et olen näinud kui koledaks need suuremad ühtlased pildi pinnad lähevad (kurvad kogemused nii kooli, kui kursasärkidega...)
Eemal
mercar kõik kulub lõpuks ribadeks ega miski ei ole igavene. ega siis selle ärahoidmiseks ei pea igavamat varianti valima see teine kavand ei hakka niimoodi silma nagu need teised kaks
Eemal
Kui valede värvidega trükitud siis jääb tõesti jama. Olen selliseid isendeid küllaga näinud kus paks värvikiht peal mis napilt, et murduma hakkab ja peale pesu enam selga ei tahaks panna. Korraliku siiditrükiga aga ei tohiks probleeme olla, või siis ehk ainult see, et kui näiteks tumerohelisele valgega trükkida siis valge võib õrna rohelise varjundiga jääda. Ka näiteks enamus voodipesu on siiditrükitud aga kannatab päris mitu pesukorda välja.
Eemal
Pildi järgi justkui kõhule mõeldud? Või siiski seljale? Teine variant oleks siis kõige vähem silmatorkavam, ehk siis parim
Eemal
Siiditrükivärve on erisuguseid. Minu teada tumedale särgile ei saa nende sisseimbuvate värvidega trükkida. Nu saab aga ... tulemus ei pruugi olla enam see trükitav värv.
Ja suur värvipind läheb tõesti vakstuks tumedal särgil kuna tehakse mitu tõmmet, et värv jääks puhas ja särk läbi ei kumaks.
Eemal
mina teeks sama pildi nii kõhule kui seljale. ja miks mitte valge asemel helerohelist kasutada, sellist, mis kanga tooniga tugeva kontrasti säilitab.
Eemal
kaups kirjutas:
mina teeks sama pildi nii kõhule kui seljale...
minumeelest oleks päris kobe variant ka see, kui kaupsi ver.1 kõhu peale ja ver.2 seljale.
Eemal
Eemal
Vastupidi pole ka paha, et kaupsi versioon nr. 1 seljale ja nr. 2 rinnale.
Eemal
Nagu draa ütles, et juttu jätkub kauemaks. Tegelikult on meil siin väga kompetentne zürii, kes koosneb tigekullidest ja ma olen kindel, et nad kehva otsust ei langeta
Eemal
Äkki hoopis kontuurina või üldse tikkitult ?
Need suured värvi (vakstu) alused pinnad kippuvad väga higiseks minema.
Endal kurvad kogemused Navitrolla särgiga.
Et siis midagi sellist:
Eemal
see on nüüd küll kole.
Ega ta nyyd jah väga ilus välja ei tulnud - paintiga kiirelt tehtud.
Selline visandi moodi asi noh.
Ei olnud corelit võtta
Rohelise toon on päris võssa ja paigutus on kah umbes täpselt.
Eemal
Asi ei kipu liikuma. Konkreetne ettepanek teha näiteks nii. Rinnal olev peaks olema loetav, kusagil 10x10cm ja looduspilt.ee tekst jääb ca 1cm kanti.
Eemal
see viimane on siiani parim, aga väike pakkumine: kui lisaks selle jänkupoega tassiva tigekulli kusagile täitsa lampi kohta, näiteks suvalisse nurka(üsna väikselt) ja teeks esiküljel selle pildi natuke suurema?
Eemal
Jah vot see on jama tõesti, et suured värvialused pinnad kipuvad higistama. Mul päris mitu särki mille kasutamist kuumadel suvepäevadel väldin. Nii, et selle järgi oleks kaupsi teine variant parim kuigi seal häirib mind see alumine kaar mis selline väga tüüp lahendus.
Eemal
Mehed, teil on ikka plaan teha harju keskmine plarakas kõhul/seljal särk! Mina Kaupsi särki ei ostaks, Harri oma võtaks, seal on kiiks/mõte, mis mulle meeldib, aga seal paneks mind mõtlema seesama vakstutaoline kõhuosa, millest ilmselt ei pääse ja mistõttu ma seda särki ikka ei kannaks.
Teeks ikka midagi lahedat, midagi isikupärast ja ka mugavat, sest ma arvan, et meil kellegil pole särkidest nii suurt puudust, et lihtsalt särki on vaja.
Musikäpp, aita hädast välja.
Eemal