Sa ei ole sisse loginud.
Musikäpp kirjutas:
jah kõik kriitika ja ideed palun julgemini ... ma ise ei ole sellega sugugi rahul .. selline vägisi ponnistatud kujundus
tahaks mingit pointi juurde .. nagu meil eelmine aasta jutuks oli ... "Loodus sureb viimasena" vms
ise ei oma hetkel inspiratsiooni tekkimiseks aega - helph
Ladna, tahad kriitikat, saad kriitika .
IMHO on see selline harju keskmine plarakas keset kõhtu kujundus. Mul on selliseid särke terve kapp täis, ja nendel tegelt see sõnum eiriti ei huvita kedagi -- seal võib olla 'NBA alla stars' või ' mingi x firma mehikesed vms -- paned selga, ise seda plarakat ei vaata, keegi teine seda plarakat ei vaata...
Mina isiklikult sooviks lahedat särki. Visuaalselt lahedat, mida igapäev poest osta ei saa, sest tootjad massidele neid eriti toota ei julge.
minu 2 senti.
Eemal
P.S. plarakas ise on täitsa ok, minu jaoks ainult veidi kirev värvivalik rohelisele taustale.
Eemal
P.P.S. Üks asi veel -- plarakal praegune veebiaadressi esitlus on kahtlaselt reklaami maiguga oma suuruse, asetuse ja doomineerivuse poolest. See võiks olla hoopis tillukeselt kusagil.
Eemal
tubli jaak ... nagu vist arugi said, ma jagan su arvamust
sinu kavandil pold suuremat äda peale selle, et siiditrükis selle teostamisel oleks hind ülepea läinud - oleks diraa˛ miski 2000 särki siis kannataks ilmselt sellise kanga tellida (praegu tuli mõte, et "Suvast" saab reklaamsokke ka tellida - aga need ei läheks ei põdrale, jänesele ega kaaspiltnikule korda kui sa just sokkis metsas ei käi. Aga vaata kui uhke oleks sõbra juures jalad lauale tõsta )
äkki viitsid midagi vaimukat või mõtlemisainet andvat veel visandada? Ja mitte ainult Jaak vaid kõik võivad visandada. Kes ei oska ise trükitehniliselt teostada siis kasvõi Paint-is kavandamine ei tohiks raske olla. Trükkimist väärt idee autorile tasuta särk onjo.
Eemal
Sloganisoovitus jätkuvalt: "Omadega metsas"
:P
Eemal
Ma jätaks jätkuvalt slogani ära :-P.
Aga üks mõte särgi osas tekkis, visandan kiirelt corelis ära.
Eemal
Musikäpp, ega Sa rebsi ära teinud ei ole?
Eemal
Ma jätaks ka slogani ära. Kui oleks midagi väga head, siis oleks see selle aja peale juba tekkinud. Praegu tundub nagu punnitatud.
Eemal
kiire ja suht lohakas visand. Tagumine külg pole kohustuslik.
Eemal
ma arvan, et draa kavandil om jumet!
Eemal
aga kus on ämblik?
Eemal
minu komm draa kavandi kohta: vähem alkoholi, noormees! :D
Eemal
Hehee, peale oma sügist terviselaksu oleks just rohkem alkoholi vaja -- maitse hakkab juba ära ununema :-PPP. Aga ei tohi veel praegu, pean sügiseni ootama :-(.
Eemal
veel üks mõte eelmisest edasi arendatud. jääb kribuks küll IMHO, a järsku kellegil tekitab mingeid mõtteid.
Eemal
Eks ma püüan end hoida jah, kesse muidu neid mardikaid klõpsib, kes välja ilmuvad, kui te seal mullas songite :-PPPP.
Eemal
ära muretse draa, ehk keegi klõpsib ka mitte et ma sind elavate kirjas ei tahaks näha ...
Eemal
Teema läheb õite morbiidseks :-). Nagu ma oleks 89 aastat vana vend, kes täna sattus haiglasse ja nüüd õed ja arstid räägivad, et tuleme su 90-le juubelile :-PPP. Krt, sellepärast ma vist päriselus oma ideid ise ei kujundagi (vaid lasen profil seda teha), et siuke mulje asjast jääb :-PPPPPPPPPPPP.
Räägiks nüüd särkidest edasi, võibolla mul õnnestub Vändra kanti õigel ajal jõuda enne oma 33-t pidupäeva ;-).
Eemal
Tekkis selline ideelahendus.
Stiilis "Tants aurukatla ümber".
Slogan "Omadega metsas" muidu norm aga meenutab liiga RMK eelmiseaasta "Mine metsa" sloganit.
Taga võiks siis olla lihtsalt tühi kaader või näiteks sensori tolm
Eemal
sa draa mõtlesid meid mets, põõsas, päike jne tekstina või, et sinna tuleks vastavad objektid
Eemal
@harri särk. Mulle meeldib, isegi väga. Ma teeks kasti 2:3 formaati ja sisse kirjutaks nii suurelt, kui kannatab, 'Vägev pilt' või midagi analoogse sisuga, kui loodusteemast valima peaks, siis kirjutaks hoopis 'hunt püüab metssiga', 'rebane murrab kitsetalle' jne. Igatahes sama mõttega asja, mis on tõesti harv ja tegelt ka pilkupüüdev, kui keegi tõesti rinnaesisele vaatab...
Eemal
toruonu kirjutas:
sa draa mõtlesid meid mets, põõsas, päike jne tekstina või, et sinna tuleks vastavad objektid
Otse loomulikult tekstina. Sel tekstil see võlu ja tegelt ka imeterake irooniat ongi -- pilt on tuhat sõna, samas pildi osi esitletakse tekstina. Aga ma ebaõnnestusin selle väljatoomisel :-P.
Eemal