Sa ei ole sisse loginud.
mehed, mis sai sellest särkide teemast? Et nagu suvi tulemas ja ....
Eemal
mhhh, kas särgid on ainult meestele?
aga jänkupoegadest naistele? eriti kui nad on loodushuvilised ja avastanud enda jaoks pildistamise ja looduspilt.ee?
Eemal
ma küll adresseerisin tigekulle Nood kõik mehed (vähemalt väidavad nii, pole ise kontrollinud)
Eemal
Hmm, ma ei tea asjade varasemat käiku, aga tundub, et juba ringleb kavandeid. Ühesõnaga, sattusin siit Viigimarja kodulehe lingi kaudu sellisele särgile, mille ma kõhklematult endale soetaks:
http://www.zone.ee/viigimari/pluus2.jpg
Eemal
Mehed, kus SÄRGID on, ah?
Eemal
ok .. aeg on sealmaal - ilm läeb soojaks. Varsti läeb särki vaja.
kavandid ja muu jutt on vanas topicus näha
minu arvamus oleks arendada seda kavandit mille esmalt välja pakkusin.
Ootame ettepanekuid asjade käima lükkamiseks.
Ise kujutan seda u nii:
• Katsume kavandi suhtes üksmeele leida.
• Koostame siin looduspildi foorumis nimekirja särkide soovijatest kujul:
nimi / tel / särgi nr ja kogus
• Saame teada tiraa˛i ja võtame hinnapakkumise.
• Kinnitame tellijate nimekirja - viimane aeg soovist märku anda/ära öelda
• Särgid trükki
• Kõige keerukam osa - arveldamine ja kätte toimetamine. Ettepanekud? Teha ettemaksuna? Kui paljud oleks huvitatud cargoga kohaletoimetamisest? - lisandub särgi hinnale.
Suurtematesse linnadesse õnnestuks ehk vahendajad leida, kes särgid oma kätte võtaks ja kohalikud saaks tema käest. Aga maainimesed?
Siinkohal ootame kõiki ettepanekuid.
Terv
Eemal
särkidele lisaks võiks tulla ka soojemad riided nagu pusad või midagi sellist
ei no mis need pusad siis ära ka ei ole, oleksid selliseda lahedad kapuutsiga ja puhaab
ettemaksuna ja postipakina. olen seda ise teinud ja toimib hästi.
Eemal
Ei tea kas enne looduspildi kokkutulekut jõuab särgid ära lasta teha või mitte? Kardan, et kiireks läeb . Vähemalt asjad liiguvad
Eemal
Andke mulle aga summa ja arve number, kannaks kohe raha üle . Tõsiselt. Võtaks naisukesele kah ühe.
Eemal
kokkutulekuks valmis saamine oleks küll hea mõte, siis võimalik seal kätte anda neile kes tulevad ja teised siis pakiga.
Eemal
Olen seni suu kinni hoidnud, aga nüüd tekkis ka isu ühe särgi järele!
Eemal
ma olen küll põikpäine võibolla aga ma ootaks pusade tuleku ka ära siis oleks ma kindel ostja, ainult pluusiga looduses mütates natuke külm aga pluusi ostja olen ka andke ainult teada mis teha tuleb.
Eemal
Ma arvan ka, et ettemaks ja cargo oleks hea idee.
Kavandile mul vastuväiteid pole. Kellel aga on, võiks kiiresti märku anda. Praegu võiks selle kavandi seisukohast asju ajama hakata.
Eemal
Kavand on väha hea! Kas poleks mõttekam ELS-iga saata? Cargot pole ka väiksemates linnades, maakohtadest rääkimata. ELS toob paki koju kätte, ka maale. Ja veel: kas särgi värvist on ka juttu olnud? Äkki ma pole märganud. Ise eelistaks tumedamat rohelist.
Eemal
Just, cargo on ebamugav, kuhugi bussijaama minna. Postipakk saadab teate koju kenasti ja ei maksa ka praktiliselt midagi.
Eemal
Viidake mulle ka seda Kristo kavandit palun -- vana topiku ainus link Kristolt, mille leidsin, oli kutu.
Eemal
Eks see ole vahukeerutamine, aga... kui särk satub siis selga, kui metsaminek, on kõhulärakas põõsast hästi nähtav. See on küll enda probleem muidugi kui särgi selga paned pildistamise ajaks.
Eemal
Hiili siis selg ees. Varsti on nagunii kõigil hiilimine nii selge, et rind ees ei paku enam pinget
Eemal
jah kõik kriitika ja ideed palun julgemini ... ma ise ei ole sellega sugugi rahul .. selline vägisi ponnistatud kujundus
tahaks mingit pointi juurde .. nagu meil eelmine aasta jutuks oli ... "Loodus sureb viimasena" vms
ise ei oma hetkel inspiratsiooni tekkimiseks aega - helph
Eemal
Kes siis sellist särki metsaminnes selga paneb? See ikka rohkem eputamise jaoks! Põdral või jänesel pole sellest mitte kõige vähematki, mis pilt või sõnum seal särgi peal on. Selline on minu arvamus.
Eemal
seal logol võiks võibolla olla ainult mõni loom üksi mingi taustaga või nii? siis saaks erinevaid variante rohkem vast. eriti lahe on see vares seal nurgas. jaaa mingi erinev slogan võiks tõesti olla. jaaa selle aadressi font võiks teine olla eelkõige www ja ee need olid miskid imelikud ei sobinud eriti.
Eemal