Sa ei ole sisse loginud.
Head sõbrad!
Sel kevadel me metsa istutama ei hakka, sest oleme seda juba 7 aastat jutti teinud ja peame natuke vahet.
Kuid mul on ettepanek, et võiksite koguneda tuttavasse kohta Massu jõe äärde vanale taluplatsile laupäeval 11.mail hiljemalt kella 11-ks, et siis koos minna kõrvalasuvasse riigimetsa, kus vääriselupaik pakub palju huvitavat avastamist sammalde, samblike ja seente maailmas.
Juhendajaks on lubanud tulla Indrek Sell, doktorikraadiga mükoloog Tartust, kes nüüd peab ka Eestimaa Looduse Fondis metsade koordinaatori ametit. Sammalde tundja leiame kohapealse metsaspetsialisti näol. Mõlemad tegelevad ka ise loodusfotograafiaga.
Soovitav kaasa võtta pliiats ja märkmik ning loomulikult tasub kaamerale makroobjektiiv ette panna, et näidatut ka jäädvustada.
Nii et seekord siis veidi teistsugune kokkusaamine, kus mullatöid pole vaja teha, pigem loodusest uusi teadmisi koguda.
Loodetavasti saavad ka kõhud täis, võtan söögikraami kaasa ja metsast välja tulles püüame ühiselt siis lõkkel selle söödavaks küpsetada. Hommikuks varun kohvi, saia ja võileibu.
Ootan vastukajasid,
Leili
Eemal
Tahaksin ka tulla, 100% kindel veel pole, aga ehk õnnestub
Eemal
Meilt ka 3 inimest tulemas.
Eemal
Panen ka end kirja. Üks päev ehk siiski leidub, ega iga päev Leili juures käia ei saa.
Eemal
Lõuna-Eestist on tulemas 3 looduspiltniku: Andres Tamm, Kalmer Lehepuu ja Janek Joab.
Eemal
Koos Urmetiga Tartust tulemas.. Kui läheb hästi ja lisandub veel keegi anname aga teada.
Eemal
Tartust üks punt koos ja tulevad: Janar, Urmet, Anton, Tauri.
Eemal
Kas keegi, kellel on ka pisut vaba ruumi, kihutab mööda Rakvere-Paide-Pärnu mnt?
Eemal
Suured tänu Leilile, kes jälle väga mõnusa olemise oli orgunninud.. AITÄHH
Eemal
Suured Suured Tänud ka Tartu rahva poolt Leilile selle ürituse korraldamise eest!
Eemal
Aitäh tulemast. Minu meelest oli ka hästi vahva. Mõni võiks pilte ka siia laadida.
Monte-Kristo, saada mulle kiri aadressil leili ät aks punkt ee
saadan vastu sinu perekonnapildi.
Eemal