Sa ei ole sisse loginud.
Huvitav oleks teada kui lähedale keegi metsloomale looduses jõudnud on...
tahaksin teada: kui kaugelt hiilimine algas
mitme meetri peal lõppes
võibolla ka tulemus...
Eemal
mina olen 200 meetri pealt jõudnud alles 50 meetri peale...
Eemal
Mina olen jõudnud 200m pealt 30m peale, kui kitsedele ligi hiilisin oli 3 tk .
Ja Rebasele olen jõudnud 100m pealt 6m peale, plussiks oli tookord tugev vastu tuul.Lõpus hirmutas looma ära fotoka klõpsimine.
Eemal
Ma olen jõudnud kahele põdrale 30m pealt 1000m peale ja siis 50m peale ja siis 200m peale ja siis ei jaksanud enam joosta...
Eemal
hiilisin kitsele, kes keset raiesmiku sõi, umbes 200m kauguselt 20 meetri peale. plussiks oli soodne tuul ja raiejääkidest vall minu ja kitse vahel.
Eemal
Sander.H kirjutas:
mina olen 200 meetri pealt jõudnud alles 50 meetri peale...
mida sa siis hiilisid, kas kärbseid :-P?
Eemal
(ma olen ämblikule kaugelt-kaugelt ligi hiilima hakanud ja lõpuks jõudsin nii lähedale-lähedale, et ta ronis obje varjuki sisse peitu.)
A mind hakkab tõsiselt huvitama, kes nüüd siis kitsehiilimises ikkagi kuldmedalipretendent on .
Lisaks võiksite siia kirjutada, kui kaugelt olete kõige kaugemalt looma minema hirmutanud .
Vabandust...
Eemal
Ma olen ka jah kogemata putukaid makro objega ramminud
Ja kuldmedali saab tõenäoliselt see kes peale astub Aga jah tore on vahest lugeda Sanderi üllitisi mis ilmuvad Kohe päev lõbusam
Eemal
@ toruonu seda ma vaatasin jah, et mu objed peale sinu pildistamisi igasugu sitikatega koos :-P.
Eemal
Kuldmedali saab hoopis see, kellele peale astutakse.
Eemal
...kõige kaugemalt looma minema hirmutanud: no ma arvan, et ikka mitme setme versta taha, isegi külaeided panid plagama, kui sumedal suveõhtul mu esimese Ziguli sums alt täiega ää lendas, kuid koju ju oli vaja saada.
Eemal
nii -- Aavo võitis selle hirmutamisvärgi siin raudselt ära .
Eemal
Mehed üllitage siia veel selliseid lõbusaid teemasid. Kuna siin on juba sellised latid ülesse seatud pole mul enam millegagi üllatada
Eemal
janograf kirjutas:
Mehed üllitage siia veel selliseid lõbusaid teemasid. Kuna siin on juba sellised latid ülesse seatud pole mul enam millegagi üllatada
Minu arust on üllatusruumi veel kuhjaga -- keegi pole siin kirjutanud, kui kõvasti ta näiteks mõne maastikuvõtte tarbeks hiilinud on või kuidas ta mõnele lillele vaikselt külje alla on üritanud roomata .
Eemal
Nii mõnusaks lugemiseks üks varasem sarnane thread
http://www.looduspilt.ee/foorum/viewtopic.php?id=415
Eemal
kaugusrekorditest: oma silmaga näinud, kuidas üks rebane draa roomamise eest ca 300m pealt putku pani :)
Eemal
Päris kolmsada see ei olnud, nii kauglt ma ka roomama ei hakka ;-), aga sadaviiskümmend meetrit või sinnakanti võis olla küll :-P. ja kui ma nüüd mälu värskendan, siis kuidagi juhuslikult kattus see putkupanek sellega, et üks auto peatus tee peal ja üks mees läks seepeale keset teed jäetud enda autot tee serva parkima . Ei tea kas siin võib olla mingi seos? Ilmselt mitte . .
Eemal
ma ei teadnudki, et räige hooga kurvivõtmist nimetatakse hiilimiseks Ja sa Inzz oleks peaaegu saanud kuldmedali kui see kits oleks sulle peale astunud
Eemal
eelmine kevad hiilisin kitse kui samal ajal marko mulle seljatagant ligi hiilis ... vahe võis olla ca 40cm - tal pilt ka sellest (minu kannidest)
Samal ajal hiilis sellele kitsele ligi teine kits - nende vahe oli sel hetkel peaaegu 1m
Eemal
Kes neid meetreid niiväga ikka viitsib meeles pidada. Aga praegu tulin metsast, kus vaatasin üsna lähedalt rähnide elu-olu. Ühel väikesel maa-alal tegutsesid korraga 1 suur-kirjurähn, 3 laanerähni, 1 musträhn, sekka mõned porrid ja tutt-tihased. Paar korda oli ikka päris põnev. Esiteks lendas puule, kus juba 3 laanerähni ametis olid, ka isand musträhn. Porrid sebisid kogu aeg samal tüvel. Musträhn kauaks ei jäänud, oli teine kuidagi närviline. Laanerähnid aga vahetasid 2 tunni jooksul mitu korda puud, kuid ikka jäid kolmekesi kokku. Neist üks oli emalind, kaks isalindu. Teine põnev moment oli siis, kui mina parasjagu laanekaid pildistasin, lendas otse mu selja tagant läbi tiibade vihinal musträhn. No oli tunne, et nüüd riivab tiivadega mindki. Kõige lähemale usaldas inimest lasta just emane laanerähn. Jäi ehk 5-6 m obje ja linnu vahele. Uh, oli alles päev!
Eemal