Sa ei ole sisse loginud.
Taastaks vana traditsiooni Et siis nädalased fototeemad, seekord siis teemaks Lumi, ei tohiks väga keeruline teema olla arvestades seda mis akna taga toimub
Eemal
Mario, miks sa teema algatajana siis kohe ka pilte välja ei pannud?
Eemal
ma tahtsin esti torumehe käest sama asja küsida ja siis nüüd öelda veel seda, et mul molli pealt esimese raksuga tundus, et sveni pilt on poolik Ja andke andeks kui minu oma pilt puus on, ennem kui ma pole oma LCD käkki kalibreeritud saanud, et julge ma värvimöllust suurt midagi arvata
Eemal
ma ei tahtnud mingit kindlat suunda määrata
Ja muide mulle tundus ka, et Sveni pilt on poolik. Tükk aega ootasin, et edasi laeks. Siis kui Marko teksti lugesin sain aru, et tuleks tähelepanelikumalt vaadata
marko kirjutas:
Seletuseks teistele....Toruunu pilt oli "nähtamatu". Toruonule: Kasuta teinekord otseviidet jpg'le, mitte php id'le, siis on kõik korras ja pilt nähtav
Viimati muutnud MarkoH (12-02-2006 22:54:58)
Eemal
Mina näen ja minu pilt on terve
Eemal
hmm... küsiks nüüd teiste arvamust. Kui vaatan oma pilti CRT pealt, siis on pilt valge ja kerge (kuid tõesti väga õrna) sinaka varjundiga. Kui vaatan Maci läpparist, siis tundub ta ülimalt kontrastne ja tugeva sinise varjundiga. Minu huvi oleks, et kumb õigem on, vastust ootaks just neilt kel monitor kalibreeritud. Minumeelest on CRT mul prindituna (kalibreeritud printeriga) andnud täpsema tulemuse.
Eemal
marko kirjutas:
siilur, sul pilt ei olnud nähtav seetõttu, et faili laiend jpg oli suurte tähtedega, muutsin väikeseks ja peaks kärama
Viimati muutnud MarkoH (17-02-2006 17:53:21)
Eemal
toruonu, ma näen, et oled üritanud oma pildilt "jänest" eemaldada aga kõrvad on ikka alles jäänud
Minu pilt homme
Eemal
Eemal
Eemal
Eemal
Remo see on sul rohkem loojangu või kõrbe moodi aga sellegipoolest väga mõnusad toonid.
Eemal
Ah, lumi. Seda mõtlete või?
Eemal
kui lisaks siia veidi ka teistmoodi lund ehk selle nägemist
(selgub et tuleb küsida nõu,kuidas tekib siia lisatav pilt)
Eemal
kui tahad lisada pilti, siis kirjuta ette img ja järgi /img aga pead panema [ ja ] vahele. Võib kõlada imelikult kuid pidin nii kirjutama, et foorum ei loeks tagideks Ehk siis [ img ]url_kus_on_pilt[ /img ] ainult tagide seest korista tühikud ära...
Eemal
urbin kirjutas:
kui lisaks siia veidi ka teistmoodi lund ehk selle nägemist
(selgub et tuleb küsida nõu,kuidas tekib siia lisatav pilt)
lisaks toruonu jutule abiks ka see link
http://www.looduspilt.ee/foorum/help.php
Eemal
Nonii uuele katsele selle teistmoodi LUME pildiga
Eemal
urbin: pilt peab asuma ikka kusagil veebis, mitte sinu kõvakettal. sellele veebis olevale pildile pead linkima.
Eemal
Eemal
Langenud hundinui, paneb ainult pead kallutama.
Eemal