Sa ei ole sisse loginud.
Oodatud on kõik sõbralikud inimesed!
Aeg: 25-26 august
Asukoht: Pulgoja linnujaam Asukoht Google kaardil ja Navigonis (Edit: paistab, et Navigoni link ei tööta enam brauseris, kes soovib, saadan e-postiga, mailboxist avaneb ilusti).
Kaasa võta magamiskott, lebomatt, süüa, juua, fototehnikat äranägemise järgi, pilte. Kohapeal on kena palkmaja, kus saab olla vihma korral. Magamine põrandal. Vett ja elektrit ei ole.
Otsest tegevusplaani hetkel ei ole. Kui keegi korraldab, siis on viktoriin (: Muidu kulgeme nagu tavaliselt, lahendame ära piltide all tekkinud teravamad sõnavõtud, vaatame-näitame pilte ja fototehnikat, küsime-vastame ja muidugi räägime ära kõik uued ja vanad naljad. Kui peaks piinlik vaikus tekkima, tinistame kitarri. Vaatetornis käime ka kindlasti ära.
Sobiva tuule korral saame maja juures teha lõket. Kuna seal mets pole lähedal siis igaüks korjab tulles teepervelt metsakuiva (:
Linnujaamas töötab sel aal arvatavasti ka paar linnuvaatlejat, kelle tööd meil ehk õnnestub ka kõrvalt piiluda. Maja juures niidul on vaatetorn, kust avaneb vaade merele.
Anna siin foorumis teada, kui oled tuleja!
Kokkutuleku koha eest teeme suure kummarduse Mati Kosele, kes ehk ise ka saab mahti läbi tulla.
Eemal
See on äge koht, pildistamist oleks küllaga! Lehmad on ainult pisut põikpäised.
Kui suvi seniks jalust ei niida, püüan kohal olla.
Eemal
No kes siis tulles lõkkematerjali korjama hakkab kui maja on palgist ja katus roost.
Eemal
Eemal
Mina ka.
Eemal
Eemal
Tulen.
Eemal
Hetkeseisuga olen samuti tuleja.
Eemal
Üritan ka kohal olla.
Eemal
Raimo ja Gaida kohal
Eemal
kas üritusel on ka mingi orienteeruv algusaeg? kaalun ka osalemist...
Eemal
kas keegi saaremaalt ka läheb ?
tuleksin ka kui transport oleks
Eemal
Kas keegi Tallinnast ka hiljem kokkutulekule minemas? Näiteks laupäeval peale 16.00 (nimelt pean tõenäoliselt laupäeval tööl olema selle kellani ). Eelmine aasta oli hiljem lisandujaid päris palju . Oleksin väga tänulik kui keegi saaks mind peale võtta (vajadusel saaks sõidukulusi jagada ). Mnu kontaktid : margus.kupp(at)gmail.com või siis 5167553
Eemal
soomuk kirjutas:
kas üritusel on ka mingi orienteeruv algusaeg? kaalun ka osalemist...
Orienteeruvalt lõunast võiks hakata saabuma. Samas keegi ei aja minema kui varem keegi jõuab.
Eemal
Jaak Põder kirjutas:
Mina ka.
Paraku asjaolud muutusid ja ma seekord ei saa osaleda . Mõnusat olemist!
Eemal
Hei!
Kas kellelgi oleks ka autos vaba ruumi ning kas keegi sõidab ka Vändrast mööda?
karlanderadami@gmail.com
Eemal
Eemal
Tänu ühele lahkele kodanikule saan ka kokkutulekust osa võtta.
Eemal