Sa ei ole sisse loginud.
Lehed: 1 2
käpp kirjutas:
Mind võib lugeda tulijaks, tõenäoliselt Mikk (5a) ka. Monte paneb Läti piiril katust ja ei tea veel kas saab laupäevaks valmis
See nädal me siin ''Lätis'' valmis ei saa aga laupäeval olen tulemas küll.
Eemal
Kahjuks pean laskma end maha kriipsutada nimekirjast
Eemal
Laupäev läheneb tormilise kiirusega. Oleks viimane aeg, küll aga mitte viimane hetk, enda minekust ehk teada anda. Ilus ja mõnus üritus, ilusate ja mõnusate inimestega.
Eemal
Taimed on kohal, kosuvad kraavis vee sees, põllulapp on suurest risust puhas, loodus on roheline ja lilli täis, sild üle jõe on tagasi omal kohal, lõunaks on lõhesupp.
Kahjuks ei tule Joosep, teatas, et on ootamatult oma tööga laupäeval seotud. Räägime siis jahimeestega metsloomadest, nende talvitumisest ja muust metsaelust.
Eemal
Kuused istutatud ja supp söödud. Aitäh Leili, vahva nagu alati ja järgmise korrani
Eemal
Ka 12kuud esindus tänab Leilit meeldiva vastuvõtu eest. Koht, Leili ise ja üritus on ikka ja jälle väga meeldivad.. lummav paik kuhu igal kevadel tahaks kindlasti minna!
Eemal
väike tagasivaade kohal käinutest http://www.andrefotod.com/?pid=1484
Eemal
Käes on uus aasta. Kas sel aastal Leili juurde ka ikka minnakse?
Eemal
Tere kõigile!
Ma isegi ootasin, kas keegi selle teema üles võtab.
Metsaistutus toimub küll, seekord Kobra külas, mitte jõe ääres. Metsas on väike raiesmik ja sinna mahub napilt kuni 1000 taime. Seega tööd pole palju. Hiljem läheks sealt edasi jõe äärde, meie tavapärasesse kokkusaamise paika. Läbi metsa sihti mööda jalgsi mõnisada meetrit, ringi autodega tuleb 8-9km.
Ma pole julgenud täpset kuupäeva välja öelda, sest ilm teeb veel aprillivigureid. Kõige tõenäolisem oleks 5.mai. Selle päevaga aga võib paljudel olla Teeme ära aktsiooniga pistmist. Nädal varem on LAF Tallinnas. 12.mai on liiga hilja taimede istutamise ja metsamulla niiskuse seisukohast võttes.
Metsaistutus sõltub suuresti ka taimeaia olukorrast, st. et millal saab taimi maa seest välja võtta.
Kui LP rahval on kindel soov traditsiooni jätkata, siis on tore ja nii ma ka arvestan. Lisan veel, et sel korral on loota ka Eestimaa Looduse Fondi mõnede inimeste lisandumist. Jahimehi ei saa kõrvale jätta - ka nende osavõtt on traditsioon.
Annan teada eraldi teemana, kui endal ka otsus selge.
Aga siin võiksite veelgi arvamust avaldada.
Eemal
"Teeme ära!" ei oel jah parim aeg, LAF mulle sobiks, 12. mai ilmselt ka (mis muidugi on hilja juba taimedele...)
Eemal
Minu teeme ära ongi Leili juures ja 5.mai sobib ideaalselt.
Eemal
Teeme ära Leili juures! Ma oleks tulemas.
Eemal
Karl Adami kirjutas:
Teeme ära Leili juures! Ma oleks tulemas.
Teeme ära jah, Leili juures. 5. mai on ideaalne
Eemal
Meie Karini ja väikemehega tuleme ka, kui vähegi saame
Eemal
Meie Jaagu ja Andresega plaanime samuti tulla.
Eemal
Lehed: 1 2