Sa ei ole sisse loginud.
mnjaah Ära sa draa nüüd oma lootusi liig suureks ka aja
Eemal
2 toruonu sul on rikutud mõtlemine :-P. Mul jälle hea meel, et kellegi meeles olen :-).
Eemal
hmm... rikutus pidi olema ikka mõtleja peas, mitte ütleja Mina lihtsalt ütlesin, et sa ei loodaks liiga palju, ei täpsustanud mida Seega siiski sina rikutud
Eemal
Väike update siis nimekirjast:
Sven
MarkoH
Musikäpp
toruonu
draa
unitra
kuusk
pripsu
janograf
imbi
aavo13
tungalpähkel
urra
kaska
millibell
Nyy
tommy
vtl
marie
Lember
Elen
Monte
tintsu
tankur
marksu
viigimari
BoFa
Mõmm
Kokku siis hetkel: 28 inimest (plus kaaslased kel tulevad)
Eemal
Kui suure seltskonnaga olete arvestanud?
S.t. kas tohiks tulla koos kaaslasega?
Eemal
ei tea, mis elu selle aja peale küll teeb, aga nime paneks kirja ära.
Eemal
Julge peale hakkamine on pool võitu... tõsi küll 29.aprill tundub veel täitsa mägede taga... aga lööks hea meelega punti... Kunagi on ju ikkagi esimene kord
Eemal
Paneks ennast ka siis nimekirja.
Eemal
99% kindlalt nimekirja lisaks: kaups ja karin.
PS. üsna jahe ööbimine tõotab tulla, eriliselt pikk talv täna.
Eemal
ot mehed, esialgselt polnud plaanis ju ööbida
Eemal
ei saa enam üldse aru, see thread on pikka ja info on väga laiali :)
Eemal
Uued kasutajad pidavat teretulnud olema. Panen siis ennast ka kirja. Aga mul on selline küsimus, et kas kõik loodusesõbrad sõidavad kohale oma autoga, või on võimalik tihedamini asustatud punktidest mingi ühise sõiduriistaga kohale sõita. Kuna minu auto on alles poes, siis juhul kui ühist sõitu ei toimu, istuksin Tallinnast kellegi auto peale.
Eemal
Aga Sven äkki jagad juba ka mingeid kohale saabumise plaane, päevakava jne kuna kokkutulekuni pole enam palju aega jäänud Ja eks tõesti oleks mõtekas inimestel organiseeruda autodele kes soovivad. Kas ise kedagi saan võtta ei oska hetkel öelda, see sõltub sellest kas naine viitsib tulla (ta saabub eelmisel õhtul usast niiet räme jet lag) ja kas võtan koera(d) kaasa. Aga see selgub juba mida lähemale üritus ise saabub
Eemal
Varsti jagan plaanid kätte. Praegu panekski siis tulijad lukku ja uutele lisandujatele enam plaane välja ei saada. Koeri palun kellelgi mitte kaasa võtta, nad võivad metsas liiga palju pahandust teha ning siis läheks kogu energia nende taltsutamisele. Tänase päeva jooksul saadan laiali kaardid ja päevakava.
Eemal
Sven Z. kirjutas:
Koeri palun kellelgi mitte kaasa võtta, nad võivad metsas liiga palju pahandust teha ning siis läheks kogu energia nende taltsutamisele. Tänase päeva jooksul saadan laiali kaardid ja päevakava.
Kui tuleb naine, siis oli plaanis, et tuleb ka üks koer keda siis naine taltsutab terve selle aja Pealegi on tegemist vanakesega kes seda pahandust lihtsalt väga teha ei jaksa kuid oleks ka õnnelik sellisest väljasõidust Aga selgub kui aeg lähemal
Eemal
Kahjuks olen ma sunnitud enda kohast loobuma, kuna tuleb minna töö asjus Iirimaale ning tagasi alles 29 õhtul Teile aga palju mullaseid käsi ja palju pilte. Loodan, et tehtud pildid saavad ka siia üles. Äkki peaks tegema kataloogi (nt. sündmused), kuhu lähevad Looduspilt.ee ürituste pildid, kuna tundub et asjast saab ikka traditsioon.
Eemal
Statiividele jalga tõstma? :P Arvan kah, et koer hästi ei sobi sellesse konteksti.
Eemal
toruonu kirjutas:
Sven Z. kirjutas:
Koeri palun kellelgi mitte kaasa võtta, nad võivad metsas liiga palju pahandust teha ning siis läheks kogu energia nende taltsutamisele. Tänase päeva jooksul saadan laiali kaardid ja päevakava.
Kui tuleb naine, siis oli plaanis, et tuleb ka üks koer keda siis naine taltsutab terve selle aja Pealegi on tegemist vanakesega kes seda pahandust lihtsalt väga teha ei jaksa kuid oleks ka õnnelik sellisest väljasõidust Aga selgub kui aeg lähemal
Ma tulen vanaisa lehmaga. Ja tikutopsis plaanin igal juhul võtta kaasa ka oma kodustatud kärbse Volli. :-P.
Mul on eredalt meeles üks makrotamine, kui Sul koer kaasa oli, Mario, ja tsiteerides mugandatult Kreisiraadiot 'No nii ei saa ju makrot teha!'.
Eemal
Koerale tuleb üks kass kaasa võtta, siis on pikemaks ajaks rahu majas.
Eemal
draa kirjutas:
Mul on eredalt meeles üks makrotamine, kui Sul koer kaasa oli, Mario, ja tsiteerides mugandatult Kreisiraadiot 'No nii ei saa ju makrot teha!'.
see oli ka kõige aktiivsem koer üldse kes mul on (too oli 2a, kelle võtaks on 11a) samuti ei olnud kaasas naist kes teda kantseldaks Ja statiivili jala tõstmist ei tasu muretseda emase koera puhul
Eemal
Tõstatan siis uuesti selle kohale saamise küsimuse. Nimelt ei oma ma autot, seega oleks mul äärmiselt hea meel, kui keegi saaks mind Tallinnast kaasa võtta. Tuleksin üksi, kaasas ainult seljakott ja hea tuju.
Eemal
Mul on autos teadaolevalt 1 vaba koht. Vajadusel ka 2, kuigi see teine koht tõotaks keskmist kuni suuremat kasvu inimesele suht ebamugavaks kujuneda.
Muidugi kui siin saabujate nimekirja vaadata, siis Tallinnast auto peale saamine ei tõota üldse mingiks probleemiks kujuneda.
Eemal