Sa ei ole sisse loginud.
http://www.tallinnapostimees.ee/775622/ … mehi-appi/ - mida arvate..?
Eemal
Sellise puhul ei aita muu kui lihtsalt ignoreerimine, küll rahuneb maha pikapeale.. Tüüpiline tõusik.
Eemal
Eelmisel nädalal nägin õhtupimeduses NELJA metssiga korraga! Jah - NELI METSSIGA OLID TIHEASUSTUSEGA RAE VALLAS PÕLLU SERVAS SÖÖMAS!.. Ai see oli hea:)
Eemal
Ma nägin ükspäev metsas kolme rullnokka, mõtlesin kohe, milliste instantside poole pöörduda, et nad kõrvaldatud saaksid. Peaks vist selle sama "mureliku" kodaniku käest küsima, et kuidas ta oma murekirja lehte sai. Tegelt pole ammu midagi nii debiilset kuulnud.
Eemal
Lugu päris ulme tõesti. Igasugu inimesi ikka olemas, pole veel kohanud kedagi sellise suhtumisega.
Mulle endale pigem ikka meeltmööda, kui kodukandis metsloomi liigub. Hetkel võib kitsi kohata ka näiteks päris Peetri küla keskmes tegutsemas . Toimetavad omaette rahulikult tihniku ääres, ei sega nad teisi elanikke, ega elanikud neid.
Eemal
Ostsin kenasse metsaäärsesse uuselamurajooni maja. Aga näe rästikud ronisid ka kohe siia elama. Mida nad kuramused minu õue peale ronivad, kas metsas siis ruumi vähe?
Kui tõsiselt rääkida siis see Rae valla elanik vajab tõesti abi. Abipalve esitas ta kogemata või siis teadmatusest jahimeestele. Arvatavasti vajab ta ühe teise asutuse töötajate abi
Viimati muutnud udna (22-03-2012 00:41:05)
Eemal