Sa ei ole sisse loginud.
Arg mees ei ela kaua! Seega tasub läbi käia Eriti veel kui käpp lubas musitseerima hakata. Ehk teeb ka see aasta mõne sooviloo
Eemal
Eks siis ajan end kivi alt välja ja tulen ka kohale, magan seal kus telk ära mahub ja kui keegi soovib, siis mul autos vaba ruumi natuke on. Liigun Tallinna poolt.
Eemal
Kas mõnel Tartu inimesel ka autos vaba ruumi on? (Kuna ma alaealine, siis ise autoga kohale tulemisest võib ainult unistada.)
Eemal
Katsun kah tulla ja äkki juba reede õhtul (kui töölt varem ära saan ning ilm üritust soosib ning ...)
Tekkis nimelt mõte reede vastu laupäeva rabas ööbida - kas siis seal taga rabasaarel või järve ääres.
Eemal
Sõbra soovitusel sooviks ka käe valgeks saada rabas pildistades.
Eemal
Kahjuks ei pruugi ma vast kohale jõuda. Seega vast jääb minu poolt seekord ära.
Eemal
Tulen ka, aga kohale jõuan alles laupäeva õhtul.
Eemal
Sixty kirjutas:
Tulen ka, aga kohale jõuan alles laupäeva õhtul.
Laupää õhtu ei pane sind enam keegi tähele
Eemal
Eemal
Kui kellelgi küüti Tallinnast vaja, siis võtke ühendust 5028409.
Eemal
Kuna olukord muutus, saan ka siiski homme tulla. Nii et homseni.
Eemal
Kui kõik hästi läheb, siis olen juba täna õhtul platsis. Korralikku täiskuud ei saa ju raisku lasta;) Kui keegi tahab ühineda, siis võib kõllata 509 4017.
Eemal
Tõesti, ei saanudki Olympuse eest vastu pead. Äge!!!
See-eest sai paljusid toredaid inimesi reaalis näha.
Viimati muutnud Tarvo Tiivits (14-08-2011 18:50:18)
Eemal
Väga lahe üritus ja toredad inimesed. Vägev kogemus.
Eemal
Väga vahva üritus tõepoolest, tänud korraldajatele. Kohe teine tera kui saab nimed ja näod kokku viia. Millal sügisene kokkutulek tuleb?
Eemal
Like! kolm ülemist kommentaari
Tõesti oli väga tore üritus. Minul ka sama küsimus, millal sügisene kokkutulek on ?
Eemal
Tore ettevõttmine ja palju lahedaid ja lõbusaid inimesi , täpselt nii nagu Käpp alguses kirjutas. Nüüd paljudki nimed ja näod kokku viidud reaalselt .
Eemal
Laik!
Pange pilte ürituse seinale ... Ma mõtlen selliseid, mis päevavalgust kannatavad.
Eemal