Sa ei ole sisse loginud.
Oodatud on kõik endised, pragused, tulevased loodusfoto huvilised!
Aeg: 13-14 aug (hakkame kogunema laup ~12:00)
Koht: Noku lõkkekoht (info ja kaart ja Üks foto asukohast) Kui sinu telefonisse on installitud NAVIGON, siis kliki siin (avab rakenduses sihtkoha)
Noku lõkkekoht asub vahetult Kakerdaja raba laudtee alguses. Kohapeal on olemas (kui Edgar ära ei ole lõhkunud) avatud grillrestiga lõkkekoht, laavu tüüpi katusealune, laud, 4 pinki, kuivkäimla, puudealune, prügikast, infotahvel.
Kohapeal on lubatud telkida ning ööbida saab ka laavu tüüpi katusealuses.
Kaasa võta söök, jook, fotokas, fotod, telk (lebomatt+magamiskott, kui tahad ööbida katusealuses) ... vaata ise mida 2-hel päeval metsas vajad. Lähim kauplus on ~15km kaugusel Jäneda AjaO (parandage, kui teate lähemal).
Anna siin foorumis teada, kui oled tulija. Kui soovid katusealuses ööbida, anna ka sellest teada, kohtade arv on piiratud (silmajärgi 5-6 kohta)
Uutele tulijatele hoiatuseks, et looduspildi kokkutulekutel käib väga sõbralik rahvas, visatakse nalja, lauldakse, kõigi fototehnika on ühine ... Seal ei tülitseta ega norita kui pildistad Olympusega.
Kui ilm soosib, plaanime laup loojangu ajal teha väikse matka Kakerdi järveni ja tagasi. Matk kulgeb laugaste vahel mööda laudteed - maaliline maastik, mustikad, seened ... Edasi-tagasi ~2,5km. Allpool peibutuseks üks foto.
Eemal
Eemal
Kui kõik hästi läheb, siis ka mina.
Eemal
Mina olen ka osaline, kui Tartust keegi peale võtab.
Sooviks ööbida katusealuses.
Eemal
Rääkige lahti, mida mõtlete endiste kategooria all?
Eemal
Sel augustil jooksevad kõik head asjad kokku. Samal ajal on Viru Folk ja mul pass taskus.
Eemal
Samuti tulemas!
Eemal
Kui kõik laabub, siis olen tulija. Ööbimiskohta ei vaja.
Eemal
Näib, et saangi ka tulla. Viimane kord käisin aastal 96, pooled näod unund...
Kaasas lõõts ja mänguoskamatus, mille kompenseerin kõva häälega.
NB lõõts mängib vaid mazhoorseid lugusi.
Kui veab.
Eemal
Ahjaa, soovilood oleks hea siia ka kirja panna. Peavad olema lihtsad ja seda ma mjidugi garanteerida ei saa, et need õnnestuvad. Praegu ma oskan Viljandi paadimeest ja ühte teist lugu, mida ma ei tea, aga aega harjutada veel on.
Eemal
Ma pole eelnevatel aastatel just sellepärast julgenud tulla, et äkki saan Olympuse kasutamise eest molli. Seekord peaks siis kaaluma.
Eemal
Hetke seisuga olen samuti kohal! Ööbimiskohta ei vaja!
Kas keegi teab kui kaugele (meetrites) autoparkla jääb lõkkekohast?
Eemal
Aivar Sokk kirjutas:
Hetke seisuga olen samuti kohal! Ööbimiskohta ei vaja!
Kas keegi teab kui kaugele (meetrites) autoparkla jääb lõkkekohast?
Ca 75 meetrit +/- mõnikümmend.
Mina kahjuks seekord osaleda ei saa, vähemalt praeguse seisuga. Aga teile head koosviibimist.
P.S. Kuigi RMK juhised ütlevad, et õige teeotsa juhatab kätte viit, siis mina seda viita viimati käies ei näinud. Alavere poolt tulles on näha õigest teest ca 10 meetrit seepool infotahvel ja varjualune, Jäneda poolt tulles varjab selle mets, kui just pead õigel hetkel 90 kraadi ei pööra (autoga ilmselt ei pane tähele). Samuti, kilomeetripost Jäneda poolt tulles näitas õige teeotsa lähistel kas 24 või 23, ei mäleta enam (Jänedast sellele maanteele keerates kilomeetriposte vähemalt esimesed 7-8-9 kilomeetrit ei ole.)
Eemal
Kuna jubejuss oma üheainsa lõõtsaga metsa kajama panemisel ilmselgelt jääb väetiks, siis võtan kah mõned müristid kaasa - kitarr, parmupill, mõned djembed. Kitarri oskan häälest ära keerata, djembe sisse oskan taskunoaga augu teha ja sealt läbi vaadata, parmupilli lihtsalt võtsin ühelt parmult ära ükskord ... Võtan lauliku ka juhuks kui tüli käigus peaks jooming tekkima.
Eemal
Veame ka suuuuure tõenäosusega kohale endid. 2.
Eemal
Eemal
Üritasin mis ma üritasin, kuid seekord ei õnnestu vist kahjuks mingit vabandust leida ja peab vist esimest korda ikka sellele üritusele kohale tulema.
Eemal
Katsun ka tulla.
Eemal
tahaks ka tulla, aga ei tea kas päris rohelisi sinna ikka lubatakse?
Eemal