Sa ei ole sisse loginud.
Et kõik asualt ära rääkida, pean ma alustama sellest, et mul polnud eelmisellaupäeval üldse plaanis loomi ega linde pildistada. Tagamaks selle ülla soovi täitumist sättisin oma retke keskpäevale ja võimalikult asustatud punktide lähedusse, ausamalt väljendudes ei viitsinud väga sügavale laande ronida Nii peatasingi auto Harju- ja Läänemaa piiril asuva tiheda asustusega piirkonna valiku ranna äärsel parkimisplatsil ja seadsin sammud mere poole. Äkitselt osutas mu kaaslane kahele olevusele kes paarisaja meetri kaugusel asuvate riietumiskabiinide juures kükitasid ja ilmselt midagi maast nosisid.
"Kassid", arvasin ma enesekindlalt , kuid suunasin igaks juhuks objektiivitoru nende poole. Meie hoolimatust lähenemiskatsest häirituna tõusid "kassid" lendu. Korraliku pildi saamiseks jäi toru ja mõistus liiga lühikeseks, kuid suurema "kassi" tiirutamist oli ka vaadata ilus.
Pärast tulid need lood Alaskal prügimägedel elavatest jääkarudest meelde...
Eemal
vahvad lendavad kassid sul
Eemal
Kas olid kodutud või koduga jassid :-P?
Eemal
Ütelge nüüd teadjamad, mis kassitõuga tegu? Merikass?
Eemal
Miks mitte lendkass, sest maailmas leidub ka lendavaid hiiri e. nahkhiiri ja lendorav on ka täitsa olemas
Eemal
Valge sabaga on "merikass".
Eemal
tõenäoliselt on tegemist nõva kandis elutseva merikotka paariga, kellega oli eelmisel aastal võimalus kohata sealkandis kohata :)