Sa ei ole sisse loginud.
tommy kirjutas:
>> siis Eestis tehtud pilte otsides ...
.. tuleks kasutada otsingut ..
Otsing ju ei eralda ära Eestis-Soomes tehtud karupilte või Eestis-Norras merikotkaid? Ka otsingut kasutades satub lisaks märksõnale palju kõrvalist (näit. kui otsida ilvest. Samuti KARU kirjutades näitab pilte karukelladest jne.) ning samas paljud pildid jäävad hoopis leidmata.
Viimati muutnud Objektiiv (04-04-2011 00:07:48)
Eemal
> Otsing ju ei eralda ära Eestis-Soomes tehtud karupilte
ja
> (hetkel linde 198 lehte, metsloomi 100 lehte)
sa arvad, et kui 198 lk asemel oleks n2iteks 100 lk linde, siis see oleks oluliselt abiks? v6i 100lk loomade asemel 83lk? kui tahad karupilte, siis otsi 'karu' - saadud 5lk seest peaks illa lihtsam olema leida ..
ehk siis ma tahan oelda seda, et see eesti/mitte-eesti filter ei annaks eriti palju midagi juurde ..
Eemal
Janek Laanemäe kirjutas:
Tegelikult on see ju tühine asi aga samas, kui raske siis kell õigeks panna on?! Nii foorumis, kui ka pildi kommimisel on kell vale.
Sry mehed aga ma ei saa asjale pihta?!
Eemal
Olemasolevate teemade muutmine on suhteliselt keeruline tegevus, sest vanade piltide kohta pole ju teada, kas nad on Eestis või väljamaal tehtud. Samas selliste asjade jaoks ongi tagid välja mõeldud, kuid siin tuleb küll üks väike probleem välja. Nimelt Loodupilt ei võimalda otsida mitme märksõna järgi näit "soome karu". Otsingumootori väike täiendus ilmselt olekski see, mida Objektiivil vaja.
Eemal
Janek Laanemäe kirjutas:
Janek Laanemäe kirjutas:
Tegelikult on see ju tühine asi aga samas, kui raske siis kell õigeks panna on?! Nii foorumis, kui ka pildi kommimisel on kell vale.
Sry mehed aga ma ei saa asjale pihta?!
Lugupeetud LP adminnid! LP saidi ja foorumi kell on 1 tund taga. Ja kui ma nüüd foorumist välja login ja enda kommentaari postitamise kellaaega vaatan, siis on veel omakorda 2 tundi taga. Palun pange kell õigeks!
Eemal
Olen looduspilti kaua vaikides jälginud ja siit palju õppinud. Mulle tundub, et selle portaali üks rollidest lisaks muule võiks olla ka õpetamine. Näiteks, kui algajal tekib küsimusi - kuidas pildistada hämarates oludes, välku, valges lumes või lendavat putukat? Väga lihtne - vaatan mõne analoogse tehniliselt korralikult sooritatud võtte infot. Mul oli väga hea meel, et see võimalus on EXIF-nupu näol pildi all olemas. Aga enam ma seda ei leia. Täitsa kahju.
Lasin pilgu üle uuendute teema siin foorumis ja paistab et see nupu kadumine on korra Urmeti poolt tõstatatud aga vastust vist ei ole tulnud. Võib-olla on tõsiseid põhjuseid miks see nupuke ära on võetud? Peale selle, et autori nimi avalikuks võib tulla.
Vivian
Eemal
Vivian, selle EXIF-i saad ka muidu esile, selleks on väikesed rakendused/pluginad, mida saad oma arvutisse installida ja kohe brauseri aknas parema klikiga Exifit lugeda ja näha, mis sätetega pilt tehtud.
Aga eks see Exif selline uudishimu rahuldamise vidin rohkem. Reaalset olukorda, mis valitses ju ei tea, seega ega selle järgi nö "copy-paste" õppida suht võimatu.
Eemal
Tänan, Janek.
Muidugi ei saa copy-paste teha. Aga kui ma pildistamisest veel mitte midagi ei teadnud oli väga hea väheke spikerdada. Või siis et siiamaani on:)
Eemal
Marko, kuidas kellaajaga lood on? Kas ei ole võimalik neid õigeks keerata?!
Eemal
Eile kadus ära info lahtritest "tänased ja nädala kommid". Lahtris "eilsed kommid" eelmisel päeval tehtud kommentaare näitab. Täna hommikul vaatasin teisest arvutist ning tulemus sama.
Eemal
Mul ei näita edetabelite 30 päeva ja 7 päeva infot.
Eemal
MarkoH kirjutas:
Olar Barndõk kirjutas:
Mul ei näita edetabelite 30 päeva ja 7 päeva infot.
Tänan info eest, on korras nüüd...ja mis ma näen, Sinu pilt 30 päeva top'is esikohal -
Tänan! Nüüd näen jälle edetabeleid
Sellepärast ma 30 päeva topi vaatangi
Eemal
Ma ei ole väga teemasid nüüd uurinud, et kas on juba jutuks olnuds, kuid miks alati saab teistkordsel logimisel foorumisse sisse?
Eemal
Lp LP, kell on taaskord vale foorumis!
Eemal
Kell on 3h vale foorumis - näitab nagu oleks 22:34 hetkel.
Viimati muutnud Marko Kivimäe (29-10-2014 21:35:00)
Eemal
Heido!
Kas on peatselt plaanis LP väike-ja tavapiltide resolutsiooni suuremaks muuta?
Istun siin nõutult uue rüperaali taga (15,6" / 1920¤1080) ning peab tõdema, et 100% suurenduse juures on kõik kuidagi haledalt kribu, eriti tekst. Teksti suurendades kaob aga fotode kvaliteet pea olematuks.
M.
Eemal
Kindlasti oleks vaja pisut kaasa aidata keskkonda viia tänapäevasesse võtmesse.
Kui LP tiim soovib, siis saaksin nõu ja jõuga abiks olla!
Eemal