Sa ei ole sisse loginud.
Eemal
MarkoH kirjutas:
Urmet Pilt kirjutas:
AVALEHEL kuvatav "Viimati kommenteeritud..." ja "Praegu on sisse loginud" väljad ei ole reaalsusega kooskõlas ja lisaks siis see koodijupp, millest juba räägitud.
Kus Sa seda "Praegu on sisse loginud" teemat üldse näed?
Selge pilt nüüd ja ebavajalik, ehk tuleviku arenduse idee korralikult välja kommenteeritud, nõnna, et Mozillaga jms ei tohiks samuti miskit näha olla.
Eemal
http://www.looduspilt.ee/?page=pilt&id=40200
Mis see seal pildi all on? --- Linnud » Kakulised » Kaklased » Kassikakk+
Pildil küll kassikakku ei näe, aga ju keegi katsetas kas töötab!? (: Lahe, kui nüüd otse( näiteks kassikaku:) pildi alt liigitutvustuse juurde saab.
EDIT: Lingil klõpsates võiks see uues aknas avaneda
Viimati muutnud Teisik (21-02-2011 20:47:53)
Eemal
Mulle väga meeldiks, kui uusi pilte vaadates saaks kohe liikuda järgmisele pildile(nii, et ei pea vahepeal tagasi minema ja väikseid thumbnaile vaatama ja neile klikkima).
Ehk siis iga pildi alla võiks olla mingisugused "previous" ja "next" nupud.
Teeks piltide vaatamise mugavamaks ja ei tohiks tehniliselt ka vist teostamatu olla.
Eemal
Kui ma ei eksi, siis (esi)lehe laadimise kiirus paranes vähemalt sel määral, et minu arvuti pealt enam midagi eriskummalist ei ole.
Arenduste poole pealt ma suurt midagi juurde ei luba, sest ma pean ausalt ütlema, et pole kodeerimisega viimasel ajal eriti tegelenud ja ses osas on iga arendus siuke piin...eet ma parem ei vihasta ennast...ja ei luba ka midagi. Kui siin leidub aga mõni hakkaja inimene, kes tahaks kaasa lüüa kodeerimisel ja jooksvaid arendusi kommuuni tänusõnade eest teha, siis võib meile kirjutada ja me oleme omalt poolt avatud seda asja arutama.
Tõstan esile ka omapoolse soovi, et kas keegi kribaks esilehele mõne asjaliku artikli, õpetuse vms sobivat? Kokku oleks vaja esialgu kaks artiklit, st siis kui kaks inimest suudaks kribada kumbki ühe, oleks pro!
Eemal
Minu poolt üks mõte. Lingid võiksid avaneda uues aknas. Jube tüütu on lingitud lehelt tagasi tulla ja enamus kordi vajutan üldsegi harjumusest lingi akna kinni ning pean uuesti lugemisjärje üles otsima.
Eemal
Teitur, hoia lingi avamisel alla ctrl nuppu või ava lingid hiire keskmise nupuga.
Eemal
Väga tore uudis! Ootuspäraselt soliidne ja mõnus näeb välja! :-)
Eemal
Hakkame siis vaikselt pisiasjade kallal nokkima
Selline tähelepanek, et vähemalt tulirebasel on logimisekasti sisestatava teksti paigutus tiba häiriv.. liiga all:
Endiselt pean foorumisse kaks korda sisse logima!?
Kas EXIF'i nuppu piltide alla enam ei tule? Mitte et see mind häiriks, lihtsalt huvitab.
Edit: Kell on endiselt vale!
Viimati muutnud Urmet Pilt (22-02-2011 23:38:45)
Eemal
Jätkame Urmeti teemat pisiasjade suhtes.
Sisselogides ei näita pildi all enam autorikaitse teksti. Kas see peabki nii olema?
Eemal
Mõnest kohast liikudes saab sellise esilehe. Edasi siit ka enam ei saanud.
Edu
Eemal
Reeglite 8. punkti juures on link "Loe toimetajatest lisa »"
Eemal
>> Lihtsalt huvist millest need rohelised "ruudud" pildi all iga kasutaja kommentaaril vasakul vajalikud on?
need on uue kujunduse peaaegu et kõige häirivamad asjad. võtavad asjata ruumi ära. Suured vahed kommentaaride vahel on järgmised. Ma saan aru, et kõigil kasutajatel on hiigelsuured monitorid, aga kuidagi totter on, kui selle hiigelsuure monitori peal pildi all ainult kaks kommentaari näha on ilma lehekülge kerimata.
Jah, ma saan aru, et see ongi kaasaegse veebidisaini trend, et kasutajat ei tohi ju ometigi liigse infoga koormata ja et whitespace rokib, aga see imeb igalpool ... Nüüd siis siin ka.
Samamoodi on mõttetult lai valge riba menyy all, pildi all (vahetult autorikaitse teksti all), esimese kommentaari ees (seal kyll halliga dekoreeritult) ...
Muidu suur pilt on hea, rõõmustab silma.
Eemal
Ahaa, veel .. foorumis olles on teineteise all kaks 'Avaleht' linki .. teisele neist võiks mingi muu nime välja mõelda. 'Foorumi avaleht' näiteks ..
Eemal
Ja veel .. Miks foorum ei märgi neid kirju/teemasid kohe loetuks, mis loetud on, nii nagu suurem osa maailma foorumitest teevad?
Eemal
Väga tunnen puudust pildi juures olevast kohast kus sai sisse logida. Veel võiks ära muuta lingi avamise, praegu avab samas aknas aga võiks avada uues. See siit mitmel korral läbi käind ka.
Ülejäänud leht on super. Kiitus tegijatele, tublit olete
Eemal
Minu silma riivab ikkagi kõige rohkem see, et pildi pealkiri, kategooria ja autoripoolne kommentaar algavad kõik ühe joone pealt
Eemal
>> Tommy - rohelise ruudu asemele tuleb (foorumi) avatar,
>> kui see tehniliselt võimalikuks osutub. Kui ei, siis ei jää ka seda ruutu.
ma ei näe, et selles midagi tehniliselt keerukat oleks. see
aga ei lahenda probleemi, ehk siis whitespace'ga liiga vabalt ringikäimist
Viimati muutnud tommy (23-02-2011 22:25:32)
Eemal