Sa ei ole sisse loginud.
Eemal
Tubli tööga olete maha saanud, selle eest kiidu- ja tänusõnad!
Eemal
Aega läks aga kujundus on päris hea. Tundub, et oleks nagu kiirem ka!
Lugesin reegleid ja saan aru, et lõpuks on pildi mõõdud suurenenud. Kuidas aga aru saada sellest:
"Lisatud pildid peavad olema jpg formaadis. Pildi maksimaalsed mõõtmed on 800x800 pikslit ning maht 300 KB. Juhul kui pildi pikem serv on üle 600 piksli, teeb süsteem automaatse resize’i, mis on enamasti küll kvaliteetne, ent võib mitte vastata kasutaja ootustele, seega on sellest reeglist kinnipidamine ka kasutaja huvides."
Juhul kui pildi pikem serv on üle 600 piksli siis teeb süsteem resize'i? Eelpool olev tekst lubab ju pildi mõõtmeteks 800x800 piksli?
Eemal
Aivar Sokk kirjutas:
Aega läks aga kujundus on päris hea. Tundub, et oleks nagu kiirem ka!
Lugesin reegleid ja saan aru, et lõpuks on pildi mõõdud suurenenud. Kuidas aga aru saada sellest:
"Lisatud pildid peavad olema jpg formaadis. Pildi maksimaalsed mõõtmed on 800x800 pikslit ning maht 300 KB. Juhul kui pildi pikem serv on üle 600 piksli, teeb süsteem automaatse resize’i, mis on enamasti küll kvaliteetne, ent võib mitte vastata kasutaja ootustele, seega on sellest reeglist kinnipidamine ka kasutaja huvides."
Juhul kui pildi pikem serv on üle 600 piksli siis teeb süsteem resize'i? Eelpool olev tekst lubab ju pildi mõõtmeteks 800x800 piksli?
Parandasin selle teksti ära, õige on ikka kõik see, mis puudutab 800 pikslit. Reeglid ja Reklaam on meil hetkel veel muutmisel/täiendamisel/kooskõlastamisel, aga kui tekstides on probleeme, siis palume loomulikult teavitada.
Eemal
Kiirusega mul küll midagi teistmoodi. Pole ka teadmis dtv taga, aga vana oli parem. Päis ja vasak menüü laevad koheselt aga sisuosa tuleb alles 5 seki pärast kõik korraga. Ja tehnikutele... põhjuseks on "lg.php" 4x laadimine mis võtab üüratu aja.(mingi 1,5 seki genereerimisaeg)
PS, safariga cache jama ka: tänased pildid 1. korral ütleb et pole pilte, teisel korral tulevad Aga teades safarit...siis võib ta jäädagi nii vanal saidil sellist muret ei olnud.
Aga muidu paistab kena, suured pildid rokivad (Y)
Eemal
Kas ma mäletan õigesti , et "vanasti" sai sisse logida ka galerii lehelt. Kuidagi ei leidnud sealt seda kohta?
Eemal
Ahjaa, Javascriptile toppige minify ja gzip ka peale.. ma arvan et siis 300KB asemel laeb rahvas hoopis 30KB
Eemal
Tagasihoidlik arvamus, et kõik okei aga pildialune kommetaarium oli ennist meeldivam. Oli kuidagi kompaktsem. "jänku" ikooni idee on muidugi äge.
Eemal
Ikkagi, see navitsioon ka. Et kategooriate kaupa edasi-tagasi ei saa navigeerida. Kasvõi klaviatuuri nooleklahvidega.
Eemal
navigatsioon:)
Eemal
Kell ka tiba vale
Eemal
Minu lugupidamine - tänan!
Eemal
Uus on äge jah! Ka minu lugupidamine . Autori poolne kommentaar on mu silmale kuidagi ilmeliku kohapeal. Pikema kommentaari puhul venib see selliseks pikaks tulbaks ja vaeb nagu üldpilti kentsakaks.
Üks asi mis ma märkasin foorumi puhul - kui sisse logid siis on migi täht U suurelt ja kui foorumi seadeid muudad siis on jälle sõber U kohal. Silma ei häiri veel
Eemal
Kas Eesti keeli peaks Administrator olema hoopis Administraator ?
Eemal
Kõik uus on ilus, kena ja tore.
PS. Reklaami lehel on väike trükiviga. All tabelis, kus on bännerite hinnad, on ühe lahtri pealkirjaks "Pänneri valmistamine".
Eemal
Tarvo Tiivits kirjutas:
Tagasihoidlik arvamus, et kõik okei aga pildialune kommetaarium oli ennist meeldivam. Oli kuidagi kompaktsem.
Samal arvamusel (: Praegu ei hooma veel hästi, aga küll harjub ka sellega, kui vaja.
Edit: Pildi pealkirja viiks pildi alla keskele ning autoripoolne lisakommentaar, võiks pihta hakata vasakult servast.
Viimati muutnud Teisik (21-02-2011 10:23:02)
Eemal
Kui oled ennast sisseloginud ja vaatad allpool olevas osas "Praegu on sisse loginud:"kasutajanimesi ja soovid mõnda kasutajat vaadata ,siis nimele klikkides ei avane kasutajaandmed vaid jääb see sama leht ,mis ennegi .
Samas "Viimase kahe päeva jooksul on siin nähtud järgmisi metsaelanikke:" listis olevale nimele klikkates kõik ok .
"Praegu on sisse loginud:" peal pool on tõenäoliselt miski koodijupp näha .
"Praegu on sisse loginud:" google chromega ei ilmu üldse ,aga Firefoxiga siis nii nagu kirjeldasin .
Firefoxiga ilmub ainult siis kui leht korralikult lõpuni alla kerida (siis miski 2sek ja tuleb)
Kell on 2 tundi taga . Muudatuse tegin 09.14
Viimati muutnud Margus K (21-02-2011 11:14:34)
Eemal
Leht näeb väga kena välja, hea töö Ma oletan, et kommentaariumis nende jänkude asemele tuleb kunagi kommentaatori pilt?
Eemal
Hea üllatus aga samas ka väike pettumus kuna sisuliselt on jäänud asjad samaks va. pildisuurus ja kujundus. Tavakasutajale võiks muutused tuntavad olla. Äkki viitsiks keegi mingi nimekirja teha mis need suuremad muutused on.
Eemal
Suuremad pildid on väga hea ning lõpuks ometi saab foorumis oma postitusi hiljem muuta/parandada. Kõige muu suhtes olen ma vist ainus, kellele vana versioon rohkem meeldis.. vbolla harjumise asi..
Eemal
FOORUMISSE on vaja 2 korda sisse logida enne kui see õnnestub.
AVALEHEL kuvatav "Viimati kommenteeritud..." ja "Praegu on sisse loginud" väljad ei ole reaalsusega kooskõlas ja lisaks siis see koodijupp, millest juba räägitud.
Varem oli ka nii, et kui näiteks foorumist "Galerii" nuppu vajutasin, siis ütles, et pilte pole lisatud ja tegelikult lisatud pilte kuvas alles teistkordsel vajutusel, seda viga vist enam ei ole.. vähemalt hetkel.
Eemal
Urmet Pilt kirjutas:
AVALEHEL kuvatav "Viimati kommenteeritud..." ja "Praegu on sisse loginud" väljad ei ole reaalsusega kooskõlas ja lisaks siis see koodijupp, millest juba räägitud.
Kus Sa seda "Praegu on sisse loginud" teemat üldse näed?
Eemal