Sa ei ole sisse loginud.
Tere loodus- ja fotohuviline!
Kevad on aeg, kui lindudel on oma sõnum, mille nad ka kõigile kuuldavaks teevad. Kas siis häälitsevad soo jätkamise eesmärgil või lihtsalt südamest. Tihtipeale pole lindude sõnum mõeldud meie- inimeste kõrvade jaoks. Meil aga on oma laul, millega soovime teatada, et on sündinud uus eestimaine jutunurgake, kus saab lugeda nii looduse kui ka fotonduse kohta, samuti võib oma sõna kommentaaride näol sekka öelda. Nüüdseks on siis blogi käima lükatud ning kutsumegi kõiki julgesti linki 7vaadet.blogspot.com kaema!
Meie eesmärgiks on tekitada inimestes huvi loodusfotograafia ning looduse vastu üldiselt, tõsta pisut teadmisi looduse kohta meie vaatenurgast. Samuti jagada huvitvaid seikasid ning piltide saamislugusid, tutvustada Eestis tegutsevaid looduspiltnikke ning niisama loodushuvilisi. Samas on tulevikus plaanis ka pisut uuendusi, kuid nendest pisut hiljem.
Häid looduselamusi soovides,
7Vaadet meeskond
Eemal
ei muud kui tuult tiibadesse noored..olen mõnda aega sel blogil silma peal hoidnud ja väga lahe ettevõtmine...loodan et aina paremuse suunas liikuv ettevõtmine...........
Eemal
tore ettevõtmine, võin end juba regulaarseks lugejaks vist pidada
Ärge te ainult seda asja soiku jätke!
Eemal
Nõus eelkõnelejatega, tublid ja jõudu! :)
Eemal
Tere!
Kellel huvi fotondusega seotud autorikaitse küsimuste kohta, leiab lugemist 7vaadet blogilehel kirjutissarjast "Foto ja autorikaitse".
Head lugemist!
7vaadet.blogspot.com
Eemal
Lõpuks jõudis siis keegi ikka sinnamaale, et seda teemat kajastada.
Hariv lugemine, millega peaksid kõik piltnikud tutvuma! Jään huviga jätku ootama.
Aitäh ja jõudu!
PS! Endiselt ei ole mul võimalik teie kodukal kommenteerida. Kas ainult mina olen mingi bänni saanud
Eemal
Kiitus Erikule ja 7vaadet.blogspot.com pidajatele tänuväärt töö eest!
Eemal
Urmet, uurisin natuke seda kommenteerimisjama ja ei oska kahjuks midagi öelda. Äkki on abi, kui kasutada teist IDd (rippmenüüst Name, URL/anonüümne/Google ID jne)? Vaatasin igaks juhuks ka seda, ega osad kommentaarid ole miskipärast spämmikausta liigitatud, aga see on tühi. Endal oli viimati kommenteerimisega probleeme umbes poole aasta eest ja pärast seda pole täheldanud. Nii tore kui see Blogger ka on, vahel paneb ikka nördima.
Eemal
Urmet Pilt kirjutas:
Lõpuks jõudis siis keegi ikka sinnamaale, et seda teemat kajastada.
Hariv lugemine, millega peaksid kõik piltnikud tutvuma! Jään huviga jätku ootama.
Aitäh ja jõudu!
PS! Endiselt ei ole mul võimalik teie kodukal kommenteerida. Kas ainult mina olen mingi bänni saanud
Minul laseb ilusti kommentaaride kasti avada. Seega See vist laiem probleem ei ole
Eemal
Olen proovinud erinevaid mooduseid.. Google acount'i vist veel pole. Minul avab ka kasti ja laseb ka nime/url'i ilusti kirjutada ja jätab meelde aga kui panen postita, siis haihtub asi justkui õhku
Äkki on asi selles, et mul on brauseris vaikimise küpsised keelatud...
nii oligi. 7vaadet.blogspot.com oli küll lubatud aga postitamiseks kasutab süsteem veel ka teisi url'e... lisasin oma brauserisse blogger.com'i ja igaks juhuks ka blogspot.com'i ja postitasin ühe rämpskirja
Nüüd on siis probleem kõigile teada.
Eemal