Sa ei ole sisse loginud.
Nendele, kes minu fotoalastel tegemistel silma peal hoiavad, on jäänud mulje, et olen oma hobist lahti öelnud. Kodukatele pole 100 aastat pilte lisanud, siia ei ole juba ammu oma nina torganud ja isegi Loodushetkedesse ei jõua iga nädal minu pilt üles jne. Tegelikult on väike tuli siiski tuha all hõõgunud:) Põnevaid uudiseid fotovallast on tulemas lähiajal veelgi aga soenduseks see: http://tinyurl.com/35trdpd
Eemal
Eemal
Kas uut raamatut võib leida kuskilt poelettidelt ka?
Eemal
Huvitav intervjuu. Jõudu ja jaksu tegemistes.
Eemal
Eemal
Eemal
Olete oodataud kolmapäeval, 8. detsembril kell 16 Nokia Kontserdimajja minu raamatu „Islandi lummuses ehk paranemise märke pole“esitlusele ja samateemalise fotonäituse avamisele.
Eemal
Olen kohal Viru keskuse Rahva Raamatus reedel (10.12) kell 17 ja jagan soovijatele käpajälgi raamatusse. Siis saab ka raamatut soodsamalt ja minu eelmine raamat puhta poolmuidu saadaval.
Eemal
Kahju, et näitus publikule suletud on. S.t. tuleks pilet kontserdile või laste jõuluüritusele osta.
Raamatu pildid olid küll põnevad, niipalju kui kähku sirvides näha jõudsin.
Eemal
Sinu raamatutega on alati igavene jama - saavad liiga kiiresti läbi:)
Raamat rääkis, et plaanisite reisist ka telesaadet. Kas, kus ja millal seda näha saab? Lisaks, enne poodi minekut viisin ennast esikaanega ilusasti internetis kurssi, poes aga avastasin kaanelt ühe hoopis teistsuguse pildi. Kas jälle mitu erinevat versiooni liikvel, või lihtsalt sai netti kuidagi esialgne variant? Igatahes väga äge, ootan järgmist!
Eemal
Telesaade peaks olema TV3 02. jaanuaril kell 13:50: http://kava.ee/panel/content.php?id=426 … channel=13
Eemal
Alar, millal Pärnusse satud raamatu esitlust tegema?
Eemal
Kas seda telesaadet netist tagantjärgi ka kusagilt vaadata saab?
Eemal
kummalisel kombel puudusid saate lõpust tiitrid. sooviks teada kes operaator oli?
Eemal
elor kirjutas:
Kas seda telesaadet netist tagantjärgi ka kusagilt vaadata saab?
Järelvaatamist võimaldab TV3 play: http://www.tv3play.ee/play/239205/?autostart=true
Eemal
soomuk kirjutas:
kummalisel kombel puudusid saate lõpust tiitrid. sooviks teada kes operaator oli?
Ja tahaks veel teada kes tegi grimmi ja kes oli valgustaja.
Eemal
janograf kirjutas:
soomuk kirjutas:
Ja tahaks veel teada kes tegi grimmi ja kes oli valgustaja.
Ja kes autojuht oli???
Eemal
Kahju jah, et ei saanud näha kes selle teose tehnilise poole taga on.
Janografi kurvastuseks peab tõdema, et sellistel saadetel vist grimmi ei tehtagi.
Ehk siis soovitan Janografile rohkem moe ja stiili saateid jälgida.
Eemal
Kuskil jäi kõrva/silma, et Toomas Ili oli kaamera taga suht tihedalt?!
Eemal
ma võin suurt saladusekatet veidi paljastada - paaris kaadris olin mina autoroolis
Eemal
raamatu 25 lk on jutt ,et kaamera taga oli Toomas Ili
Eemal
Valmar Voolaid kirjutas:
Kuskil jäi kõrva/silma, et Toomas Ili oli kaamera taga suht tihedalt?!
See lause just vale ei ole jah. Kui algne küsimus puudutab lugupeetud saatejuhi peataolekut (sõna otseses mõttes) paaris kaadris, siis see on 16:9 ja 4:3 külgede suhtega materjalide ühte vormi viimisest. Mingil põhjusel jäi mõni koht märkamata, kus 4:3 materjal hilisemat liigutamist vajas. Tegelt on mehel muidugi pea otsas ja isegi kaadris nähtaval Lähiajal saavad need lõigud paika nihutatud ja netiversioon välja vahetud.
Eemal
Millega saate heli salvestasite?
Eemal