Sa ei ole sisse loginud.
Nägin öösel huvitavat und.
Nimelt oli Looduspildis selline auastmete/staatuste süsteem, kus auastmed olid kategooriate kaupa. St kui su linnupiltide keskmine oli üle 4,5, siis oli su staatus nt Kaljukotkas, kui su loomapiltide keskmine oli üle 4,5 siis olid nt Karuott või putukamakro keskmine üle 4,5 siis nt Hiidämblik. Aga kui sul hakkas juba mitme kategooria keskmine üle 4,5 olema, siis sai auaste ka võimsama kõlaline. Oli päris ok värk selles mõttes, et auastmete järgi sai aru, kes mis alal äss on ja kes on kõige ässam st mitmes kategoorias tegija.
Eemal
Väga põnev idee. Marko ehk kommenteerib, kuidas see tehniliselt teostatav on.
Eemal
jubejuss kirjutas:
Aga kui sul hakkas juba mitme kategooria keskmine üle 4,5 olema, siis sai auaste ka võimsama kõlaline. Oli päris ok värk selles mõttes, et auastmete järgi sai aru, kes mis alal äss on ja kes on kõige ässam st mitmes kategoorias tegija.
Et siis nagu nt. jõgi-hiidkarusipelgas või allveeraisakotkas-prussakas?
Eemal
Aiii, peaks ka magama minema, ehk tuleb ka mõni hea mõte. Tegelikult ma eile ka mõtlesin nendele auastmetele, aga ei jõudnud päris nii kaugele kui sina. Ju ma siis magasin liiga vähe
Eemal
Eemal
Jajah, inglise keeles kõlab eriti tabavalt
Eemal
Ikka poiss, emand, kunn ja äss on õiged auastmed. Igaüks saab sellest aru :p
Eemal
jah, algad šestjorkana ja lõpetad ässana...
Eemal
Kui ma näeks auastet "emand Arvi Anderson" kalduks mu mõte ilmselt kuhugi transvestiitluse radadele.
Eemal
edit - stiili mõttes oleks õigem olnud "algad šestjorkana ja lõpetad tuusana..."
Eemal
Nojahh aga siis sünnidki kohe kas poisi või emandana:) Ei ära seda nüüd nii tösiselt ka vöta.
Eemal
Vahva mõte läbi unenäo aga reaalsuses ma seda päris hästi ette ei kujuta, seda just adminnide tööd silmas pidades, kui piltnik on siiani pildistanud vaid linde, nüüd keskendub maastikele, mõne aja pärast loomadele või makrole jne jne .. samas tuleb liikmeid pidevalt juurde, siis kes suudaks kogu selles virrvarris orinteeruda ja pidevalt auastmeid muuta, kahtlen, et tigekullid selleks valmis on .. tundub hullem ülesanne olevat, kui kunagisest Alari ettepanekust alguse saanud aliase vahetus päris nime vastu
Eemal
Pets: ma arvan, et siin oli mõte rohkem automaagilises süsteemis kuna tingimused suht konkreetsed ja seega automatiseeritavad...
Eemal
nojah, kui see nii on võimalik, siis on ju mõttel jumet
Eemal
Tehniliselt ei tohiks raske olla ju. Eraldi tabel mis hoiab kasutajate erinevate teemadega keskmisi hindeid. vastavalt kasutaja soole ja millist liiku piltide keskmine hinne kõige kõrgem antakse vastavalt väärtus auastme nimele. Põhimõtteliselt paar-kolm funktsiooni ja lisa tabel/view. Tulemus oleks aga huvitav ja omapärane.
Eemal
samas oli siin prioriteet no 1 piltide 700 px peale tegemine ..
Eemal
Jus just! 700 px'lile võiks hoopis aega kulutada. Saaks lõpuks ka panoraampiltidest pisut sotti.
Eemal
mõte on huvitav, ei saa salata. 700px on valmis, ent me pole seda üles lasknud, sest mõned asjad koodi poole pealt vajavad nokitsemist. ma tean, et seda juttu olen ennemgi rääkinud ja mõnel on ootamisest villand, ent uskuge mind, mul on sama villand maja remondist, millesse ma matsin ka oma viimase justlõppeva puhkuse. Lubada ei taha midagi, ent annan oma parima, et uus versioon siiski lõpuks, loodetavasti selle aastanumbri sees, ikka teineni jõuaks.
Eemal
MarkoH kirjutas:
700px on valmis, ent me pole seda üles lasknud, sest mõned asjad koodi poole pealt vajavad nokitsemist. ma tean, et seda juttu olen ennemgi rääkinud ja mõnel on ootamisest villand, ent uskuge mind, mul on sama villand maja remondist, millesse ma matsin ka oma viimase justlõppeva puhkuse. Lubada ei taha midagi, ent annan oma parima, et uus versioon siiski lõpuks, loodetavasti selle aastanumbri sees, ikka teineni jõuaks.
Hei,
kuna ma kokkutulekutel ei ole käinud, siis ei tea ka telgitaguseid jutte, samas hakkab LP elu ja tervise pärast veidike hirm tekkima, kas on lootust, et ... ?
Eemal
Janek, see on suht lootusetu teema mis sa jälle ülesse tõstsid. Neid lubadusi ja asju oleme siin viimased 2 aastat kuulnud aga tehtud pole veel midagi.
Eemal
Selle seitsmesaja pärast pole mõtet pingutada. Uus versioon jääb nagunii aastateks ja varsti tundub seitsesada veel väiksem kui kuussada praegu. Küllap Marko üllatab tuhandese vms. laiusega.
Eemal
Jano, tead, kui päris aus olla, siis igav hakkas lihtsalt ja kuna minu meelest LP-s aktiivseid tegelasi täna võib sõrmedel vist üles lugeda, kes sõna võtavad ja kommenteerivad ja pilte panevad jne, siis tekkis küsimus enda sees, kas on üldse tegijatel plaan asja edasi arendada või lasta vaikselt vananeda ja ära surra kogu saidil.
Ma ei tea statistikat, kuid headeris viidatud lehekülg tundub küll juba kutu olevat ...
Eemal
tuhandene laius on kingitus pildivarastele (kui just mingit vettpidavat ja normaalset vaatamist mittesegavat kaitsetehnoloogiat ei leiuta).
Eemal