Sa ei ole sisse loginud.
Tekkis küsimus: kas teie saate sinna pilte saata? Mul fotode üleslaadimise rakendus ei tööta- probleem nimelt see, et "Kategooria" rippmenüüs pole valikuid. On ainult "Vali kategooria". Saatsin foto siis ilma kategooriata, aga selle peale tuli teade, et kategooria on määramata. Pilti ära ei saadetud. Nii on juba mitmendat päeva, ei tea milles probleem. Kas kellelgi teist on sama mure?
Eemal
Minul Tulirebasega näitas küll kategooriaid, teiste brauseritega ei proovinud. Proovi teist brauserit.
Eemal
Kasutan ka firefoxi ning sama jama, kategooriaid ei ilmunud.
Eemal
Teavitage lehe tegijaid sellest, ma arvan, et palju tahavad viimasel minutil pilte laadida.
Eemal
Jah, tegin proovi ka noorte vanuserühma vanusega ja siis on tõesti tegemist vigase vormiga. Kirjutage probleemist aadressile el.fotokonkurss@gmail.com
Eemal
Seda tegin juba varem, vastati, et nüüd peaks olema probleem lahendatud, proovisin siis uuesti ja probleem jäi samaks, saadsin uuesti kirja, aga sellele pole siiamaani vastatud. Nüüd paar päeva tagasi saadsin pildid emaili kaudu, kuid ei ole kindel, kas niimoodi saadetud pildid ka arvesse lähevad.
Eemal
Reeglite lehel on viimane tähtaeg 25.okt aga laadimise lehel on 31. okt, et siis kummaga arvestada või on ehk keegi juba uurinud?
Eemal
Mina sain küll eelmisel nädalal oma pildid üles ilma igasuguse probleemita.
Eemal
sellest moraal:ärge jätke piltide üles laadimist viimasel hetkele..iga kord üks see sama jama selle laadimisega
Eemal
Pilte proovisin saata esimest korda 30. sept, aga võibolla on tõesti probleem ainult noorte vanuserühmas.
Eemal
AGa kas kuskilt äkki näeb ka, milliseid pilte olen juba üles laadinud..Laadisin üks kuu tagasi aga ei mäleta mitu pilti ja millised:)? E-maili minu teada ka ei tulnud.
Eemal
Mul selline küsimus: millise mahuga saab pilte üles laadida? Ehk keegi, kel värsked kogemused, vastab mulle? Tänan
Eemal
Päris maksimaalset pildifaili suurust ei tea, aga mul läks probleemideta üles ka 7,31MB fail.
Ahjaa, kui kellelgi tekib küsimus, et mis see viimane pildi esitamise tähtaeg siis ikkagi on(tingimustes märgitud 25.oktoober, aga saatmislehel 31.okt) siis konkursi korraldaja käest sain eile teada, et 31.okt jääb sellisel apsu puhul viimaseks kuupäevaks.
Eemal
mustikas kirjutas:
Mul selline küsimus: millise mahuga saab pilte üles laadida? Ehk keegi, kel värsked kogemused, vastab mulle? Tänan
Mul läks üle 8 MB fail ka läbi.
Eemal
Lugesin reeglid kiirelt läbi ega pannud tähele, et kuskil oleks mainid, kas pilt pea olema just aastal 2010 tehtud. Oskab keegi kommenteerida, kas võetakse vastu ka pilte, mis eelmisel aastal tehtud?
Eemal
Risto40 kirjutas:
Lugesin reeglid kiirelt läbi ega pannud tähele, et kuskil oleks mainid, kas pilt pea olema just aastal 2010 tehtud. Oskab keegi kommenteerida, kas võetakse vastu ka pilte, mis eelmisel aastal tehtud?
No näed ja kuna kuskil mainitud ei ole, siis järelikult puudub kriteerium aasta arvule. Jah tegelikult on ka nii, et aasta arv ei oma tähtsust, tähtis, et vastam tingimustes toodud muudele kriteeriumitele. Seega võid julgelt ka vanemaid pilte konkurssile saata.
Eemal
Nägin täna kuskilt, et tähtaega pikendati 31. oktoobrini. Neile, kes veel ei tea, et täna õhtul pole vaja higistada ja viimaste aastate piltides end lolliks tuhnida
Eemal
Kas see 3000 pikslit (noortekategoorias 2000), on miinimum, st. võib sellest suurem ka olla, või peab just täpselt nii suur olema?
Eemal
"miinimum" tähendab, et sellest väiksem ei tohi olla. mitte et mina oleks seda reeglit välja mõelnud, aga ma eeldan et selle nõude põhjus on korraliku väljatrüki võimaldamine lõpunäituseks.
sellest suuremast failist saab veel suuremaid ja selgemaid väljatrükke.
Eemal
Ei ma saan aru mida miinimum tähendab, lihtsalt seal polnud seda sõna miinimum välja toodud.
Eemal
ehk kasutasid nad sõna "vähemalt"?
kui see sõna oli "täpselt" siis muidugi oleks mõistlik pildisuurust muuta, aga ma olen eelnevast jutust siiski teisiti aru saanud.
Eemal
"Fotod peavad olema JPEG või TIFF formaadis, pikema külje pikkusega 3000 pikslit (noortekategoorias 2000), külgede suhtega 3:2 või 4:3."
Mina tegin igaksjuhuks oma viimase, täna saadetud pildi, 2000x... mõõtu, aga ma just mõtlen, et kas need pildid, mis ma varem saatsin ja mis sellest suuremad olid 4272x, kas need üldse jõuavad nendeni/kas neid arvestatakse?
Eemal
Habemega soovitus, aga kas pole siin fantaseerimise asemel mõttekam selliseid asju korraldaja käest küsida?
Ja anna siis ka teistele teada.
Eemal
Kas keegi eilsest konkursi lõpuõhtust kah osa sai võtta või ladus "Moonika" Teile samuti lumeseina ette? Kohapealsed muljed, äkki mõned üritusest tehtud pildid?
Eemal
Jah, jagage infot
Eemal