Sa ei ole sisse loginud.

#1 08-11-2010 07:00:57

kaaaarel
Uus kasutaja
Registreeritud: 02-12-2004
Postitus: 3

M: Canon XH A1 PAL

Tere,

Müüa vähe filminud Canoni videokaamera XH A1 PAL versioon. Olen filmimiseks kasutanud ainult ühte tüüpi videokassette, milleks on Sony HD MiniDV tüüpi kassetid (valge ja punase kujundusega u 200 EEK tükk), seda selle pärast, et hoida salvestuspead võimalikult puhtana ning nii palju kui ise kusagilt lugenud olen on need ühed parimad. Sahtlis seisab selliseid kassette umbes 70tk, millest kõik pole kaugeltki täis filmitud. Kogu eelnev jutt kassettidest ja nende hulgast on selleks, et anda aimu, kui palju kaamerat kasutatud/kaameraga filmitud on.

Kaamera on väga hästi ja hoolikalt hoitud, korpus on ilma igasuguste kriimude ja defektideta. Näeb välja nagu uus. Filmitud on temaga ainult siseruumides (põhiliselt aktused ja banketid) ja suvisel ajal ka natuke väljas, ehk pole kordagi mingites ekstreemolukordades nagu vihmasadu või tolmune keskkond kasutanud. Muul ajal on kaamera seisnud kogu aja spetsiaalse alumiiniumist selle kaamera jaoks mõeldud kasti sees, mis on kummitihendiga, seda selleks, et taas ebavajalikku tolmu kogunemist ära hoida.

Mul on olemas üks aku, mida olen suhteliselt vähe kasutanud, kuna põhiline filmimine on toimunud elektritoitel. Kokku on akul umbes 20-25 täis tühjaks laadimistsüklit.

Kaamera on ostetud Eestist ja kaasa saab kõik komplekti kuuluva ning vajadusel ka originaalkarbi ning ostutseki. Samuti tuleb kaameraga kaasa eelpoolmainitud alumiiniumist kohver, mis ostes maksis umbes vist natuke alla 6000 krooni, kuid selle tseki olen kahjuks ära kaotanud ning täpset hinda peast ei mäleta.

Täpset hinda ma siinkohal ise välja ei pakuks. Kõik, kellel antud kaamera vastu tegelik huvi tekib, teavad isegi üsna täpselt, palju sellised kaamerad uuena maksavad ning ka ligikaudset järelturu hinda.

Miks ma ta siis maha müün? Kuna ise olen nüüd kooliga hõivatud, pole enam kahjuks aega väga filmimisega tegeleda ning kaamera seisab üsna kasutult minu jaoks kahjuks. Kui kellelgi tekkis lisaküsimusi või huvi, võib küsimused saata minu e-mailile kaaaarel (at) gmail (punkt) com. Samuti võib helistada. Tel: 5206657. Kaamerat on võimalik ka eelneva kokkuleppimise korral võimalik vaatama tulla Tartus.

Eemal

#2 08-11-2010 07:12:30

kaaaarel
Uus kasutaja

Re: M: Canon XH A1 PAL

Vabandan topeltpostituse pärast, kuid unustasin mainida, et kaamera komplekti kuulub veel ka Sony ECM-MS957 mikrofon, mille hinnaks oli kunagi ligi 5000 krooni, ei oska öelda, kas poehind nüüd langenud. Soovitan väga välist mikrofoni kasutada, kuna kaamera küljes olevad mikrofonid, olgu nad nii head kui tahes, salvestavad paratamatult ka kaamera mootori müra ülesse. Antud mikrofon on aga väga hästi toiminud ning sealt saadav helikvaliteet on minu kõrvale veatu.

Eemal

#3 19-11-2010 05:01:02

kaaaarel
Uus kasutaja

Re: M: Canon XH A1 PAL

Upitan natuke oma teemat. Infoks niipalju, et huvilisi on olnud, aga hinnapakkumised on jäänud naeruväärselt väikesteks, ehk see kaamera pole kindlasti mitte väärt vaid 10000 krooni.

Eemal

Foorumi jalus