Sa ei ole sisse loginud.
Tere ja head uut aastat kõigile!
Tekkis selline küsimus, et milline 1 gigane CF oleks parim EOS 20D'le? Olen vaadanu mõningaid teste, aga Eestis on kahjuks ju selline koht, kus pole tavalised head kraami müügil. 20D omanikud võiks mõningaid kogemusi jagada CF'de osas..
aLo
Eemal
Endal on Lexari Pro 80x 1GB kaart ning peab tunnistama, et ainuke kord kus ta kiirusest aru sain oli kui draa mulle ajutiselt ühe 512 aeglasema kaardi andis (idioot unustasin oma kaardi CF lugejasse hommikul kiiruga kui pildistama läksime) ning see aeglasem kaart ei suutnud sarivõtet piisavalt kiirelt süüa. Pole samas kiiremat proovinud, et kas annab veel kiiremaks sarivõtet saada või mitte. Oluline just see peale esimese bursti (ca 6-7 kaadrit) see jätkuva sarivõtte intervall.
Eemal
See oleneb sügavalt sellest, mida pildistada tahad. Kui plaan on makrosid teha, siis tuntud firma tavaline gigane on küll ja küll. Kui tahad liikuvaid loomi ja linde pildistada, siis tuleks kallimate/kiiremate poole vaadata.
Ehk on abiks http://www.robgalbraith.com/bins/multi_ … =6007-7303 , sealt saavad ka muude digipeeglite omanikud mingi aimduse, mis kaarti tasub konkreetse aparaadi puhul investeerida.
Eemal
nojah, siis pole ka ime, et ma sellise kindla vahe tundsin Sest see Lexari 80x 1GB kaart mis mul on, on see second edition kaart (vaatasin seeria numbrilt) ning see on ka tabelis kiiruselt II kohal. Seda saab osta Overallist (Canoni ametlik maaletooja) kui kellelgi huvi.
Eemal