Sa ei ole sisse loginud.
Kas 2009 aasta parimate piltide edetabelit ei ole tulekul ? Varsti juba aasta teine pool käes.
Eemal
Jaanid läbi, aasta ka varsti läbi
Eemal
Samas ega see nii oluline ka pole, lihtsalt meeldivad traditsioonid
Eemal
Kas ka 2010 aasta edetabel tulemas ?
Eemal
Kus need edetabelid üleval on? Viskaks ka pilgu peale ja vaataks eelmisi aastaid
Eemal
Sul on foorumis 117 positust ja sa ei tea kus on edetabelid. Tekkib küsimus. Miks sa siin saidil üldse oled ?
Eemal
Mitte et ma kedagi solvata tahaks, aga siiski kui ma käin mingil saidil ja teen postitusi ja saadan pilte siis ma ikkagi uurin terve veebilehe võimalusi. Aga tore kui kellegil on avastamisrõõmu ))
Eemal
Hmm.. ei tea kaugele need ajad jäävad kui pilte ka enam ei lisata
Eemal
Eemal
Ega jah ...
Päris vaikseks on jäänud siin viimasel ajal. Mõned päris tõsised entusjastid on muidugi koguaeg aktiivsed. Vanad olijad on rohkem mujale kolinud ja nohistavad suuremate pildiformaatidega kohtades. Eks suuresti on Looduspilt oma osa ka juba panustanud loodusfotograafia laiadesse massidesse viimisel ja võibolla nüüd ongi aeg hoopis uute piltnike põlvkondade motiveerimisele ning polegi mõtet nii massilist kasutamist ja kommenteerimist oodata kui algusaastate õhinas. Pilte ju lisatakse koguaeg päris palju, lihtsalt pildialust analüüsi on vähemaks jäänud kuna enamus teemasid on juba mitmeid kordi tüdimuseni ära analüüsitud. Kes siit tuule tiibadesse on saanud see toimetabki juba rohkem omalkäel ja käib siin ainult vaatamas.
Edetabelitest ma väga puudust ei tunne. Ei tahagi neid pilte väga pingeritta seada.
Eemal
Jaa - jaa - jaa ... Ma pean sõnad tagasi võtma. Viimastel päevadel on väga aktiivne piltide lisamine toimunud ja samuti hindamise - kommenteerimise aktiivsus on nagu vanasti. See teeb ainult rõõmu.
Eemal