Sa ei ole sisse loginud.
Ma ka seda arstlikku kontrolli väga tõsiselt ei võtaks, juhiloa taotlemiseks vist pidi ka arstliku kontrolli läbima, aga...
Eemal
ma pole kunagi jahimees olnud aga relvade ja relvalubadega on kokkupuuteid omajagu. ma ei oleks ka väga kindel arstliku komisjoni sõelale.
Eemal
Eemal
nonäed, saaremaal jälle põhiseaduslik kord taastatud...
Eemal
Miraakel! Teisiti ei oska nimetada fenomeni, kus üks kuuma käes natike paisunud kährik ahmiks on moondunud...
Looduspiltnikud
Eemal
kährik ei oleks piisavalt maagiline seletus.
kuna moodsa inimese hinges on tühjus, siis vajab ta oma argipäeva maagiat.
ma käisin nädalavahetusel koos mandrilt sõbraga kärdla kohvikutepäeval sütelkõnnil (ma ise ei kõndinud, mul on niigi tasakaal hinges) aga kui sealt haltuuralt* ära tulime, siis kuulsin pealt ühe tütarlapse repliiki teisele "siin oli hoopis teistsugune maagia".
* haltuura - üritud mis tavaliselt viiakse läbi eraviisiliselt kinnises kohas, peeti kesklinnas ja suure reklaamiga. korraldus lonkas igat jalga ja loomulikult ei jäänud ka keskmist sorti sõda publiku ning korraldajate vahel toimumata. meeleolu loomiseks üritati batuudikägina vahele trummi taguda ja kausse nühkida.
Eemal
See on hea lugu. Minule meeldivad sellised lood.
Eemal
Vääk, selle threadi alguses on oletus, et Saaremaal on 1 ahm. Sellisel juhul enam pole :(
http://rahvahaal.delfi.ee/news/uudised/ … d=32586035
Eemal
... keegi jõudis juba märku anda, et pildil on hoopis kährik :|
Eemal
Ahm ja kährik on ikka kaks üsna erinevat looma. Pildil on ju ilmselgelt kährik, mitte ahm.
Eemal
Ma olen ahmi looduses paaril korral näinud, selle pildi järgi pakuks ka kährik.
Eemal
Mis seal arutada. Ahmal käpp nagu karul- suur ja lai. Sellel korjusel selline koerakäpp.
Eemal
siiski-siiski. mõttetu teema küll, aga näed kuidas konsolideerib muidu mõnes küsimuses nii erineval arvamusel olevaid inimesi.
Eemal
Mind paneb pigem imestama see, et üldse selline noore kähra pilt kellegis ahmi kahtlustusi tekitab. Küll on ikka see inimloom oma linnastumisega kaugeks loodusest jäänud!
Eemal
Erik, ütle mitu inimest sinu arvates ahmi oma silmaga näinud on?
Eemal
Kaupo Kalda kirjutas:
Erik, ütle mitu inimest sinu arvates ahmi oma silmaga näinud on?
Ahmi nägemine ei puutu siin asjasse, piisab sellest kui on näinud kährikut, keda on ju Eestis vist mingi 10K tuuri! Kui ajakirjanik võtab loo vastu, siis väike kontroll või konsult jahimehega oleks kah tõeni viinud. Vastavale ajakirjanikule võiks vist konna kah krokodilli pähe esitada! Masendav!
Eemal