Sa ei ole sisse loginud.
Tere, et nagu juba küsimusest võis lugeda, kas põdrad ka talvel soola lakkumas käivad ?
Aitüma !
Käivad ikka ja päris hea meelega. Eriti just peale sarvede mahaajamist, siis on vaja rohkesti aineid uute kasvatamiseks.
Eemal
Sven Z. kirjutas:
Käivad ikka ja päris hea meelega. Eriti just peale sarvede mahaajamist, siis on vaja rohkesti aineid uute kasvatamiseks.
Kui tahad põtru näha, siis soolaku juures on see alati olemas.Metsloom, eriti sarviline tahab mineraale.Soovitav teha seda kõigil kes vähegi loodust ja loomi armastavd.Jahimeestele lootma jääda, see on juba omaette teema.
Üks asi veel selle teema juurde, et noorendike ligidale neid mitte tekitada.Soovitav ikka kuskile põlislaande.Täpset nõuannet ei oska anda, sest see sõltud mitmetest teguritest.
Eemal
Kas siis telgiga ka sinna lähedalt mul pääsu on või kaugele puki otsa ?
Eemal
Uurisin pisut teemat.
Spetsiaalseid ulukitele mõeldud lakukive müüb Eesti Soolakaubandus OÜ. Toote nimeks KNZ Vilt http://www.sool.ee/?id=1153
Nüüd küsimus teadjamatele: kas on väga vale mõte siduda lakukivi köiega sobivasse kõrgusesse puu külge või peaks ikka posti püsti ajama?
Eemal
See pole just otseselt selle teemaga haakuv, kuid kaudselt - kas söötmiskoha juures küttimine on praktiseeritav tegevus Eestis?
Eemal
Neetud jahimehed mul maal just seda teevadki. Nuumavad ja seejärel tapavad.
Eemal
kaups kirjutas:
Neetud jahimehed mul maal just seda teevadki. Nuumavad ja seejärel tapavad.
Seda ta paraku kipub olema küll.Lastakse pimedas ja söödakohtadel.Möelge ise kui läheks kööki söögilaua juurde ning keegi hull paneks sulle lagipähe.Eetikast on asi siin küll väga kaugel.Olen ise seda mitu korda maakonna Jahindusklubis rääkimas käinud aga paremat mitte midagi.
Vaatasin millalgi telekast ühte saadet, kus räägiti metssigadest ja öeldi, et siga tegelikult päevaloom.Aga kuna jahimehed on sead nii ära hirmutanud ei jää neil muud üle kui öösel tegutseda.
Nendest jahimeeste sigadustest võiks kohe eraldi teema teha, sest kardan, et igaühel on mingeid tähelepanekuid.
Eemal
Jahimeestest veel nii palju, et meelitavad mind kogu aeg ka jahimeheks, kuna tunnen kohalikke olusid juba vägagi hästi. Mind teeb tigedaks, et ei saa rahulikult metsas ringigi käia ilma, et seal mõnda jahimees ei näeks.
Eemal
Mõned jahimehed lasevad seal, kus nad ise vilju on kasvatanud ja nüüd loomad sinna elama jäänduki...
Eemal