Sa ei ole sisse loginud.
Nikon mõtleb ikka loodusfotograafide peale.
http://www.nikon.com/about/news/2010/04 … RII_01.htm
Tahaks kangesti juba näidispilte näha. Ei tea mis selle toru juures parandatud on, kas sööb paremini telekonvertereid
Eemal
mis muud kui kohandamine täiskaadriga..
Eemal
Ei ole jah, samamoodi nagu 70-200 esimene versioon ei olnud.. lihtsalt parandati vinjetti mis tekkis täiskaadriga ja nurkade teravust jms.. eks selle 200-400ga proovitakse sama teha..
Eemal
Ma pole 200-400 puhul erilist vinjeteerumist täheldand.
Ma usun, et tegemist on regulaarse tootearendusega, mis siis koosneb X%-ndist turundusest ja X%-ndist tehnilistest toimetustest.
Kirjade järgi siis VRII, "nanokristall kattega" klaas (see tõlge võib mul siin küll üks paras umbluu olla) ja A/M re˛iim, sarnaselt 300mm VRII-le.
Aga eks ta õige ole, et täiskaadrid käituvad tiba erinevalt, nii ei ole vinjetikisa eelpoolnimetatud objektiivide ja filmikerede puhul kuulda olnud.
Ja NB! targutan siin rohkem niisama, ärge südamesse võtke.
Eemal
Ohohh... Huvitav millal Eestis isendit näha/katsuda saab ?
Eemal
Järgmine asi mida isiklikult nikonilt ootan on 300mm f4 VR
Eemal
Just, osasi objektiive uuendavad iga paari aasta tagant kuid 300 f4 pole kümne aastaga suutnud stabikat külge toppida.
Eemal
Aivar P. kirjutas:
Jah see on kurjoosne juba.
Tavaliselt ma kirjavigade pärast ei nori, kuid mind on eluaeg häirinud see, kui inimesed tahavad kasutada võõrsõnu, ehk nagu eputada, kuid samas ei oska ise neid sõnu kirjutadagi.
Eemal
Krt. tänapäeval ei tea midagi. Kuuldavasti olla miskid uued reeglid vastu võetud, et võib materiaalne ja pensionär jotiga kirjutada. Miks siis mitte ka kurioosne? Ma ise ei julge enam inimesi sellel baasil kritiseerida...
Eemal