Sa ei ole sisse loginud.
Et siis käidi meil külas, kui keegi midagi näeb/kuuleb võib märku anda, igasugune info teretulnud!
http://blog.photopoint.ee/photopointist … ianumbrid/
Eemal
raisad,,,
Eemal
Eemal
kindlustatud polnud? mingit ruumi või objektide füüsilist/esemelist tõkestamist ja kasuta? eks neid asju hakkab pinnale ujuma varem-hiljem siin või lähinaabrite kuulutusteportaalides.
Eemal
Jälle klaasuks- enamus selliste kuritegude sisenemisi ikka mingi klaasukse teema.Raske siis mingi metallist võregi külge keevitada...
Eemal
Seiraja kirjutas:
kindlustatud polnud? mingit ruumi või objektide füüsilist/esemelist tõkestamist ja kasuta? eks neid asju hakkab pinnale ujuma varem-hiljem siin või lähinaabrite kuulutusteportaalides.
soodent kirjutas:
Jälle klaasuks- enamus selliste kuritegude sisenemisi ikka mingi klaasukse teema.Raske siis mingi metallist võregi külge keevitada...
Ma võin niipalju öelda, et viitsimise taha pole siin midagi jäänud tegemata, igal asjal oma põhjus, etteheited siin väga ei aita!
Küll aga oleks tänulik kui keegi viitaks mõnele naaberiigi suurimale fotoportaalile kust kasutatud fototehnika võiks läbi joosta!
Eemal
Eemal
eee, etteheiteid minu poolt polnudki. lihtsalt uurisin, et kas ja kuidas riskid juhitud olid/on. et vähemalt mingigi osa kahjust saab hüvitatud või mis värk on. päris juur kogus tehnikat ja vaevalt Eestis seda kohe müüma hakatakse, va "kokkuostjatele". viimased üldjoontes peaksid õiguskaitsjatele teada olema (vähemalt "vanasti" kippus see nii olema). pole kursis nende portaalidega, kuid vaataks peale Eesti pigem Läti, Vene, jne poole. loodan, et saate osagi tagasi.
Eemal
photopoint ei ole antud ukse ega ka maja omanik, seega on nende võimalused lisaturvalisuse tagamiseks ülimalt piiratud.
see oli neile, kellele lause "Ma võin niipalju öelda, et viitsimise taha pole siin midagi jäänud tegemata, igal asjal oma põhjus" arusaamatuks jäi ja oma joru edasi ajavad.
Eemal
Silver kirjutas:
Mina soovitaks kalli varustusega poodidel mõelda sellise asja peale. Pakkujaid ja hindu on erinevaid.
Blogis räägiti ju turvaklaasist, mis lõhuti liiklusmärgi betoonalusega. Ju see sama kiletatud klaas oli.
Eemal
Täiesti võimalik:) Selle mõtte viskasin õhku selleks, et ehk kellelgi on see kasulik. Samas korralik turvakile peaks telliskivi ja miks mitte ka betoonaluse ära hoidma. Aga kuna ma seda turvakile teemat lähemalt uurinud ei ole, siis võib mu loogika mind alt vedada.
Eemal
niipalju kui mina neid kiletatud klaase n2inud olen, siis efekt on minimaalne .. yhe korra asemel peab kaks-kolm korda lööma .. v6imalik, et kaasajal on asi arenenud, aga eriti ei usu ..
Eemal
kiled, trellid, kauba ärakoristamine nö tuhinas tegija hoogu natuke võtavad tagasi või hoiavad ära. kuid kui on planeeritud asi, mis mulle antud juhul pigem tundub olevat (kes see jalutab ööl vastu teisipäeva pärnu mnt 139, kiikab aknasse, sealt terava silmaga näeb mh zeissi objet, lükkab selle koguse tehnikat põue ning loodab sellelt kiiret raha teenida?), siis alati on ründajal eelis.
Eemal
tommy kirjutas:
niipalju kui mina neid kiletatud klaase n2inud olen, siis efekt on minimaalne ...
Kirves ja haamer igastahes peale ei hakanud, seega aidati betooniga! Menetluses on ka täiendava turvalisuse tagamine! Saatis mulle hea kodanik juba ühe naaberriigi lingi, kui keegi ka meie kallite idanaabrite portaale teavad, võib need rahulikult meili lükata
Eemal
Kile (lamineeritud klaas) aitab igal juhul. Meenutades aprillirahutuste aegseid poerüüstamisi, siis see klaasi lõhkumine võttis mõne mehe ikka võhmale.
Täiendavalt võiks/peaks kohe klaasi taga olema ka klaasiandurid ja/või heliandurid.
Eemal