Sa ei ole sisse loginud.
Remek Meele eestvedamisel on valmis saanud selline lehekülg nagu www.loodusvideo.ee .
Enamus meie (vabast)ajast kulub kindlasti seal ilmuva saate "Loomus" tegemisele aga jõudumööda lisandub ka muudesse rubriikidesse sisu.
Saatest ja lehest pikemalt räägime artiklis, mis looduspildis peagi ilmub.
NB! Esimene saade sai 36 minutit pikk - varuge aega HD pilt peaks olema kvaliteedilt nauditav ka täisekraanil. Need, kel internetiühendus aga aeglasem, soovitan HD välja lülitada või siis veel rohkem aega varuda.
Oodatud on ka igasugune tagasiside, ka kriitika.
Kriitika ja soovitused lehekülje kohta üldiselt on samuti oodatud ja info seal leiduvate võimalike vigade kohta.
Esimene saade on nüüd avalik, head vaatamist.
Jan ja Remek.
Eemal
Väga tore ja väärt ettevõtmine teil, vaatasin ka esimesed videod ja hääled ära ning ei oska muud öelda kui äge!
Muidu küsiks nii palju, et kas teil aprillikuu teemad on juba planeeritud ja filmimine käib? Loomade teemal võiks ju filmida kopraid ning triibulisi seapõrsaid.
Eemal
Minu arvates midagi uut ja põnevat, mida soovitan ka teistel jälgida. Tuleb loota, et ilmavalgust hakkavad nägema paljud uued video- ja helisünnitised! Mina soovin teile igastahes jaksu ja värinat filmimise ajaks!
Eemal
Väga tubli ettevõtmine. Millega saade ise filmitud oli?
Eemal
Eemal
Väga asjalik ettevõtmine! Jõudu edaspidiseks.
Eemal
Esimene saade vaadatud ja jätkake sama suurepäraselt ...jään ootama!
Eemal
Hea ettevõtmine, loodetavasti saavad tulevikus canoni kaamerad ka tutvustatud, vähemalt filmimisomadustega...
Eemal
Vága hea,jóudu edaspidiseks;)
Eemal
Kiiduväärt ettevõtmine! Juba ootan huviga järgmiseid saateid.
PS. Vigadest: "mis" ja "kes" ette käib peaaegu eranditult koma, ka märtsikuu saadet ja tegijaid tutvustavates tekstides.
Eemal
Väga kiiduväärt ettevõtmine!Usun,et see sait kogub kiirelt populaarsust.Ja kui veel inglise keelse tõlke alla saab...Igatahes jõudu-jaksu heldeid toetajaid edaspidiseks
Eemal
Eemal
Mina ei näe peale valge kasti midagi:( Kuidas Teil kõigil see vaatamine küll õnnestus?
Eemal
Kas keegi internetispets oskab ehk öelda, mis jubinad arvutis vajalikud on, et ilusti Vimeost pildi kätte saaks? Seda valge kasti probleemi on juba mõnel inimesel olnud. Saaks ehk mingi soovituse juurde kirjutada sinna.
Eemal
Oleks kena küll, kui saaks asjalikku nõuannet!
Eemal
Flash peab olema vähemalt 10.0.0 või uuem.
Eemal
http://vimeo.com/help/flash
Siit peaks ilusti uue flashi peale saama ja info ka hetkel arvutis jooksva flashi progre versiooni kohta.
Eemal
Selline küsimus oleks veel, Firefox-i ja teiste brovserite kasutajad (peale IE)
Kas teil mängib loodushelid - loomahääled all olev põdra häälitsus puhtalt või "raginaga" pooleks?
Minu enda arvutis mängib IE seda täiesti puhtalt aga Firefoxiga ragiseb.
Kui see probleem on teistel kah, siis peab hakkama mingit lahendust välja mõtlema.
Eemal
okaskera kirjutas:
Selline küsimus oleks veel, Firefox-i ja teiste brovserite kasutajad (peale IE)
Kas teil mängib loodushelid - loomahääled all olev põdra häälitsus puhtalt või "raginaga" pooleks?
Minu enda arvutis mängib IE seda täiesti puhtalt aga Firefoxiga ragiseb.
Kui see probleem on teistel kah, siis peab hakkama mingit lahendust välja mõtlema.
Firefox 3.5.7 mängib puhtalt nagu IE.
Eemal
Jälle üks tubli ettevõtmine, jätkake samas vaimus.
Chrome mängib ka ilusti.
Eemal
IE mängib kõik kenasti maha, mida ei saa öelda Firefox`i ja Opera kohta. Küllap on asi Flash pleieris. Saatest seda, et minu arust kõrgel professionaalsel tasemel tehtud. Hetkekski ei tekkinud tunnet, et midagi oleks nagu ülearu või puudu. Väga kenad ja õpetlikud olid Sveni sõnad algajate fotograafide kohta. Meeldiv elamus! Jõudu ja jaksu edaspidiseks!
Eemal