Sa ei ole sisse loginud.
Teade korraldajatelt:
HEA LOODUSFOTOGRAAF, laps, noor või suur, harrastaja või proff.
Looduse Omnibuss ja Nordea Pank kutsuvad Sind osalema võistlusel Looduse Aasta
Foto 2010, mis pühendatud juubelile Eesti Looduskaitse 100. Tantsivaid Hunte ja
auhindu fotofirmadelt Canon, Epson, Olympus, Fotoluks, Kulbert ja Overall jagame
aprillis NOKIA Kontserdimajas. Tööde esitamise tähtaeg on esmaspäev 1.märts.
Eeskirjad leiad www.looduseomnibuss.ee.
Eemal
pildid nüüd üleval vaatamiseks http://www.looduseomnibuss.ee/gallery2/ … v/laf2010/
Eemal
Ainult, et jube aeglane on see neil seal.
Eemal
Pildid üleval, aga server praktiliselt maas:(
Ühe lehe laadimine võtab ca 5 minutit.
Eemal
See küll üllatus, et nii kiiresti juba pilte näha saab. Küllap varsti serveriga ka OK. Siinkohal võrdleks Eesti Looduse võistlust - seal pole mingeid pilte näha, isegi mitte nn teise vooru jõudnuid. Oleks ikka hea kogemus osalejatele. Vaadata ja õppida. Aga mida pole, seda pole...
Eemal
Kusjuures ma ka ükspäev otsisin, et kas Eesti Looduse võistluse ülejäänud pilte ka näha on kuskil aga jah, ei saanud ka targemaks.
Eemal
2008nda aasta teise vooru pääsenud EL pildid on küll üleval ning samuti on 2007 ja 2006 pilte üleval.
Eemal
ma mõtlesin 2009 aasta omasi siis jah
Eemal
Ei ole kahjuks jah. Võiks olla.
Aga selle LAF galerii kohta ütleks nõnda, et ennem jõuaks kõigi osalejate juures kodus ära käia ning pildid ise üle vaadata, kuniks need galeriilehed laevad.
Eemal
Hästi öeldud Karl. Ehk läheb mõne aja pärast paremaks, kui huvi väheneb.
Eemal
kas tõesti nii suur huvi. esimese korraga ei näita kõiki pisipilte ka peab paar korda refresh´i tegema.
Eemal
Te saate isegi refreshi teha? mul see leht enam hiljem ei mananud mingeid taustasi ette, piltidest ei ole mõtet rääkidagi
Eemal
oota, ma panen enda arvutist lehe kinni, siis ehk jõuab saaremaale ka midagi :-)
Eemal
Tõesti väga mugav ja kiire leht on. Pulmadeks päris kõiki läbi vaadata ei õnnestu aga pensioniks vast jõaub.
Eemal
4. märtsil uuele katsele!
http://laf.wavecom.ee
Homme on ehk lootust pilte ka näha. Täna küll ei õnnestunud.
Eemal
Ja lehekülg on müstiliselt kadunud.
Eemal
Mõtlesin, et olen ainuke kes ei oska või ei suuda lehte avada, aga probleem paljudel. Tänase päeva jooksul õnnestus mind huvitava kategooria puhul avada ainult 2 esimest lehte-kõva sõna siis!
Eemal
Ei seal wavecomi serveris lippab asi kiirelt, mis hirmus. Aga ma hoopis mõtlen, ka eelmisel aastal nähtu põhjal, et huvitav, et seda va noort naisterahvast ikka selliseks metsikuks loomaks peetakse
Eemal
Jah, "saime hakkama!" esimese päevaga suutsime serverile sellise turmtule peale joosta et tehnika vaakus vaevu hinge. Aga tublid päästjad suutsid juba varahommikuks olukorra kriisikoldes stabiliseerida.
Mul on omad lemmikud juba silma jäänud ja hoian neile pöialt.
Eemal
Täna asi toimib korrektselt. Selle eest asjaosalistele tänud! Vaatamist on omajagu. On põnevaid, täiuslikke ja vähemhuvitavaid töid. On ka selliseid pilte mis panevad pead vangutama...
Eemal
jubejuss kirjutas:
Ei seal wavecomi serveris lippab asi kiirelt, mis hirmus. Aga ma hoopis mõtlen, ka eelmisel aastal nähtu põhjal, et huvitav, et seda va noort naisterahvast ikka selliseks metsikuks loomaks peetakse
Kas mõtled eelmise aasta pilti kategooriast "loomad tegutsemas" kus oli mingi tibi korteriläbul.
Eemal
ja ikka tuleb neid koera-kassi pilte oksendamiseni. järgmine aasta võiks olla ka kodulooma kategooria, siis saaksid need saata omi pilte sinna.
Eemal
Sai juba teises lõimes märgitud, et teema ei takista kassiomanikku oma "metsiku tiigri" pilti mujale panemast. Inimestel, kes ei tegele loodusega nii agaralt kui näiteks meie siin, on arusaamad loodusest veidi teised. Võibolla otsene kodulooma ja tibi eksponeerimise keeld aitaks midagi.
Eemal